Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Γέφυρες» ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκό

«Γέφυρες» ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκό

0
vasilakakis-empros

Για τον Βασιλακάκη ενδιαφέρεται το «τριφύλλι» – τον Πετρόπουλο βολιδοσκοπεί η Ξάνθη

Δύσκολη αλλά όχι απίθανη η φημολογούμενη αγοραπωλησία ανάμεσα στις δύο ομάδες            

Η μεταγραφή του Μπέντζαμιν Ονουάτσι δείχνει την πρόθεση του Χρήστου Πανόπουλου να επανδρώσει το ¨ρόστερ¨ της Skoda Ξάνθη τη νέα περίοδο με παίκτες που γνωρίζουν καλά τα μυστικά του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μπορεί η συνολικότερη φιλοσοφία με τις ευκαιρίες σε νεαρούς να μην αλλάζει, ωστόσο ένας κορμός θα αποτελείται από «μπαρουτοκαπνισμένους» ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους παίκτες που επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η ξανθιώτικη ομάδα είναι ο 27χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού Αντώνης Πετρόπουλος.  
«Βολιδοσκοπεί» τον Πετρόπουλο η Ξάνθη  
Μπορεί η περίπτωση του Πετρόπουλου και το ενδεχόμενο μεταγραφή του στην Ξάνθη να είναι εξαιρετικά δύσκολη, δεν πρέπει όμως να θεωρείται και απίθανη.
Κι αυτό γιατί στη μέση υπάρχει και το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Θοδωρή Βασιλακάκη κι έτσι εάν υπάρξει κίνηση απόκτησης του από τους «πράσινους», η Ξάνθη θα ζητήσει ως αντάλλαγμα τον 27χρονο Έλληνα επιθετικό από τον Παναθηναϊκό.
Ένα ακόμη δεδομένο όμως που κάνει πιο πολύπλοκη την κατάσταση είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Πετρόπουλου με τον Παναθηναϊκό λήγει τον ερχόμενο Ιανουάριο κι έτσι ο παίκτης θα μπορέσει να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τη μεταγραφή του και να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Αν βέβαια οι ιθύνοντες της ξανθιώτικης ομάδας καταφέρουν να πείσουν τον Πετρόπουλο να αποτελέσει τον «παρτενέρ» του Μαρκόφσκι στη γραμμή «κρούσης», τότε θα ανοίξει ο δρόμος για μία ενδεχόμενη ανταλλαγή, με την ομάδα της πόλης μας ωστόσο να αξιώνει κι ένα ποσό από τη μεταγραφή.  
Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Βασιλακάκης  
Όπως και να έχει, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βασιλακάκη είναι υπαρκτό και μάλιστα η τιμή που κοστολογεί η ξανθιώτικη ομάδα τον παίκτη (300.000-400.000 Ευρώ) τον παίκτη δεν είναι απαγορευτικό.
Ακόμη κι αν ο Πετρόπουλος δεν συμφωνήσει στο να γίνει κάτοικος… Ξάνθης, οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του με τη μορφή μεταγραφής.
Κι αυτό γιατί ο 24χρονος μέσος της Ξάνθης έκανε αρκετές καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα που μας πέρασε, ενώ η ηλικία και η ποιότητα, σε συνδυασμό με την… καταγωγή του τον καθιστούν μία αρκετά ελκυστική περίπτωση για το «τριφύλλι», που θέλει να ¨χτίσει¨ την ομάδα της επόμενης περιόδου με έντονο το ελληνικό στοιχείο.
Ωστόσο τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος μόλις κλείσει και τυπικά την παραμονή του στην ομάδα θα κάνει και την εισήγησή του για την απόκτηση ή όχι του νεαρού άσου της Ξάνθης.
Οι εξελίξεις πάντως στο ζήτημα αυτό δεν θα πρέπει να αναμένονται σύντομα, καθώς ούτως η άλλως δεν είναι και μια εύκολη υπόθεση.      

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …