Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Δύο νέα παιδιά νεκρά στην άσφαλτο

Δύο νέα παιδιά νεκρά στην άσφαλτο

0
atyxima_06_05_2012_01

Μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα στο δρόμο προς Κιμμέρια και συγκρούστηκαν με αγροτικό

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ξάνθη την ώρα που έκλειναν οι κάλπες, γύρω στις 7 μμ, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο νεαρά παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο επιβαίνοντες του πρώτου αυτοκινήτου.
Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στο δρόμο προς τα Κιμμέρια, 400 περίπου μέτρα πριν την πανεπιστημιούπολη και οφείλεται σε κίνηση του αυτοκινήτου στο αντίθετο ρεύμα. Πιθανώς, ο οδηγός του πραγματοποίησε επικίνδυνη προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το αγροτικό αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός τραυματίστηκε μόνο ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο δεν είχε αερόσακους ή εν πάσι περιπτώσει δεν άνοιξαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο νέων. Οι δύο νέοι που έχασαν τη ζωή τους είχαν ηλικία 23 και 18 ετών.
Στο σημείο κατέφτασε ασθενοφόρο, η αστυνομία και η πυροσβεστική. Τα δύο νεαρά άτομα απεγκλωβίστηκαν και οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για νεκροψία- νεκροτομή, ενώ δημιουργήθηκε για λίγη ώρα κυκλοφοριακή συμφόρηση στο δρόμο εξαιτίας του ατυχήματος.atyxima_06_05_2012_02  

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…