Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Μια μεγάλη οικογένεια στην κοπή πίτας του Ψυχολογικού

Μια μεγάλη οικογένεια στην κοπή πίτας του Ψυχολογικού

0
pita_psixologiko_2012_17-empros

Μαθητές, γονείς, φίλοι και αρχές παραβρέθηκαν στην εκδήλωση

Ο πρωτοσύγκελος Παντελεήμων κάλεσε τους ξανθιώτες να στηρίξουν το Ψυχολογικό Κέντρο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε

Με παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης. Μαθητές, γονείς, συγγενείς, το Σωματείο Φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές τίμησαν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση που διοργάνωσε η κοινωνική δομή της πόλη, η οποίA αφενός αποτελεί μία ευκαιρία για μαθητές και γονείς να έρθουν κοντά και αφετέρου να ενημερωθούν για τις δράσεις στις οποίες προέβη και προτίθεται να προβεί το Κέντρο τη νέα χρονιά.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος Παντελεήμων, λόγω απουσίας του Μητροπολίτη Ξάνθης και προέδρου ΔΣ του Ψυχολογικού Κέντρου κ. Παντελεήμονος για τις ανάγκες της Ιεράς Συνόδου. Ο πρωτοσύγκελος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη και έκανε έκκληση στους ξανθιώτες να στηρίξουν και να βρίσκονται κοντά  στο Ψυχολογικό Κέντρο, με όποιο τρόπο μπορούν, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Επίσης, ευχαρίστησε τον αν. υπουργό Σ. Ξυνίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φ. Καραλίδη για τη συνδρομή τους, προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα με τη μισθοδοσία και το δώρο των εργαζομένων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και εργαζόμενοι του Praktiker, οι οποίοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν το Ψυχολογικό Κέντρο και πράγματι συγκέντρωσαν και προσέφεραν στο Κέντρο ένα σεβαστό ποσό, πολύτιμο λόγω των δύσκολων καιρών για τις κοινωνικές δομές της χώρας, αλλά και επειδή αυτές οι εθελοντικές κινήσεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους πολίτες. Ο πρωτοσύγκελος τους ευχαρίστησε για τη φιλανθρωπική τους πρωτοβουλία, ενώ οι ίδιοι ανέφεραν ότι αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν.

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …