Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στο… φυσικό τους χώρο θα βρεθούν διοργανωτές – εθελοντές του «ROUT»

Στο… φυσικό τους χώρο θα βρεθούν διοργανωτές – εθελοντές του «ROUT»

0
dasiko_xorio-empros

Θα συναντηθούν στο δασικό χωριό Ερύμανθου όπου και θα διανυκτερεύσουν

Απολογισμός του περσινού αγώνα και προετοιμασίες για τον επόμενο    

     
Τον ¨απολογισμό¨ του περσινού Rodopi Ultra Trail (ROUT), αλλά και την – ανεπίσημη – έναρξη για τις προετοιμασίες του επόμενου, θα κάνουν το επόμενο Σάββατο οι διοργανωτές και οι εθελοντές των αγώνων.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι διοργανωτές του ROUT, μαζί με όσους βοηθούν εθελοντικά στην ολοκλήρωση του αγώνα συγκεντρώνονται ώστε να κάνουν ένα ¨μίνι – απολογισμό¨ και συζητούν σχετικά με το ποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν. Επίσης ξεκινούν και οι προεργασίες ώστε να διορθωθούν οι όποιες ατέλειες, ενόψει του αγώνα της επόμενης χρονιάς.
Ο αγώνας Rodopi Ultra Trail, ξεκίνησε το 2007, ως συνέχεια και μετεξέλιξη του VFT και από τότε διεξάγεται κάθε χρόνο κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, έχοντας συμπληρώσει πέντε χρόνια ζωής.
rout1-emprosΈμπειροι δρομείς μεγάλων αποστάσεων, με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον και τη φύση, διοργανώνουν τον αγώνα των 100 μιλίων (162 χλμ.), τον μοναδικό στην Ελλάδα που αφορά τέτοια απόσταση. Διασχίζοντας μονοπάτια και διαδρομές στην οροσειρά της Ροδόπης, οι συμμετέχοντες που προέρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και αποδίδοντας το μέγιστο των δυνάμεων τους, φυσικών και ψυχικών, παίρνουν μέρος στον αγώνα που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους δυσκολότερους και πιο απαιτητικούς σε όσους ασχολούνται με το trail running.
Η φετινή συγκέντρωση διοργανωτών – εθελοντών του ROUT θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου στο δασικό χωριό του Ερύμανθου, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν και να περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο μέσα στη φύση.

   
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…