Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Άδειαζαν λογαριασμούς με πλαστές πιστωτικές

Άδειαζαν λογαριασμούς με πλαστές πιστωτικές

0
astinomika__06-02_2-empros

Συμμορία Βουλγάρων από ΑΤΜ τραπεζών

Συνελήφθησαν οι δύο  

Εξαρθρώθηκε συμμορία απατεώνων αποτελούμενη από τρία άτομα Βουλγαρικής υπηκοότητας οι οποία άδειαζαν λογαριασμούς με πιστωτικές κάρτες μέσω ΑΤΜ της Αλεξανδρούπολης. Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι ηλικίας 40 και 44 ετών, ενώ αναζητείται ο συνεργός τους και κατασχέθηκαν είκοσι δύο πιστωτικές κάρτες καθώς και τα χρηματικά ποσά των 2.110 ευρώ, 368 λέβα και 63 δολαρίων.
Οι  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους δύο Βούλγαρους το βράδυ της Παρασκευής διότι όπως διαπιστώθηκε μαζί με τρίτο άτομο άγνωστων στοιχείων είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα η οποία έκανε αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες διαφόρων ατόμων. Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες φορώντας κουκούλα και περούκα, έκαναν ανάληψη από ΑΤΜ 300 ευρώ χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα που ανήκε σε άλλο άτομο. Από τον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:
-είκοσι δύο πιστωτικές κάρτες, διαφόρων κατόχων
-δύο φορητοί υπολογιστές
-τρία κινητά τηλέφωνα
-δύο συστήματα ενδοεπικοινωνίας
-χρηματικό ποσό των 2.110 ευρώ
-χρηματικό ποσό των 63 δολαρίων Αμερικής
-χρηματικό ποσό των 368 λέβα Βουλγαρίας
-ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
-μία περούκα.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δύο δράστες πριν  μία εβδομάδα περίπου προμηθεύτηκαν τις πιστωτικές κάρτες από  συνεργό τους στην Βουλγαρία. Στη συνέχεια ήρθαν στην Ελλάδα, όπου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, μέχρι τη  σύλληψή τους, πραγματοποίησαν από τα ΑΤΜ διαφόρων τραπεζικών καταστημάτων, τέσσερις φορές, αναλήψεις χρημάτων, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετική πιστωτική κάρτα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για περισσότερη διερεύνηση της υπόθεσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…