Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Βρέθηκε ο φονιάς των δύο ανήλικων στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε ο φονιάς των δύο ανήλικων στη Θεσσαλονίκη

0
lagkadas_fonos-empros

18χρονος Ρουμάνος με συνεργούς προκάλεσαν τα θανάσιμα χτυπήματα

Ο δράστης επιτέθηκε πρώτα στο16χρονο πομακικής καταγωγής και τον χτύπησε με σίδερο

Ένας 18χρονος Ρουμάνος είναι ο δράστης της φρικτής δολοφονίας, του 16χρονου πομακικής καταγωγής που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και τη 17χρονης φίλης του από την Κορυτσά, σύμφωνα με την αστυνομία που χθες έφτασε στα ίχνη του δράστη, ο οποίος είχε και άλλους συνεργούς, ανάμεσά τους και τον 23χρονο αδερφό του. Πιθανή αιτία φαίνεται ο ερωτικός δεσμός που διατηρούσε η 17χρονη με τον 18χρονο.
Οι σοροί των δύο εφήβων είχαν βρεθεί το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Αμπέλια του χωριού Ανάληψη, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Για το έγκλημα συνελήφθη ο 23χρονος αδελφός του 18χρονου, ενώ για συμμετοχή αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία.
Το έγκλημα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σημειώθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 2011.
Τα δύο παιδιά, που είχαν γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη, ήταν ζευγάρι και τα ίχνη τους είχαν χαθεί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι γονείς τους νόμιζαν ότι είχαν «κλεφτεί», αφού εξαφανίστηκαν μαζί. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της ημέρας που οι δύο νεαροί εξαφανίστηκαν. Νωρίτερα είχε σημειωθεί διένεξη μεταξύ του 16χρονου με το 18χρονο. Την ίδια ημέρα, όταν το ζευγάρι των ανήλικων πήγε σε στάση λεωφορείου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του.
Αρχικά επιτέθηκε και κτύπησε με σίδερο στο κεφάλι και στο σώμα τον 16χρονο. Στη συνέχεια ο 18χρονος αποχώρησε για λίγο και πήγε να ειδοποιήσει τον αδελφό του. Επέστρεψε πεζός στο σημείο της επίθεσης, ακολουθούμενος από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος αδελφός του και στο οποίο επέβαιναν άλλα 3 άτομα (2 άντρες και 1 γυναίκα).
Οι επιβαίνοντες στο όχημα, μαζί με τα 2 αδέλφια, έβαλαν με τη βία στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου το ζευγάρι των ανήλικων και αφού το οδήγησαν σε ερημικό σημείο, τους σκότωσαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…