Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Επιχειρηματική ενημέρωση: Δωρεάν marketing στο internet

Επιχειρηματική ενημέρωση: Δωρεάν marketing στο internet

0

Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το marketing στο internet και να ενημερωθείτε για τις δωρεάν υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να τονώσετε τις πωλήσεις σας.  
Τι είναι το marketing
Κατανοώντας τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών μια επιχείρηση μπορεί να προσδιορίσει σε πια ομάδα ανθρώπων απευθύνονται τα προϊόντα της και να τα προωθήσει με αποτελεσματικότητα, ή μπορεί αν έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει προϊόντα και υπηρεσίες  που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και επιθυμίες  των καταναλωτών. Κάθε συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται προς αυτόν τον τομέα είναι marketing.  
Internet και marketing
Το internet  παρέχει θαυμάσιες ευκαιρίες για marketing. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται από όλο και περισσότερους ανθρώπους σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με μελέτες το 70% αναζητά μέσα από αυτό προϊόντα και υπηρεσίες που σκοπεύουν να αγοράσουν η να χρησιμοποιήσουν.
Κάθε επιχείρηση λοιπόν που θέλει να κάνει ολοκληρωμένο marketing δεν θα μπορούσε να μην λάβει υπόψη αυτή την προτίμηση των καταναλωτών.
Η παρουσία στο internet είναι απαραίτητη για να μπορούν να βρουν οι πελάτες πληροφορίες για μια επιχείρηση, να εξοικειωθούν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  της και  να την επιλέξουν. Παράλληλα δημιουργούνται πολύτιμα στατιστικά στοιχεία τα οποία αν αξιοποιηθούν σωστά θα οδηγήσουν όχι απλά σε πωλήσεις αλλά σε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.  
Δωρεάν υπηρεσίες
Πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook και το twitter λόγω της δυνατότητας της μέτρησης των αποτελεσμάτων και της μελέτης των νέων τάσεων για την προώθηση των πωλήσεων τους.
Τα blogs εκτός από την χρήση τους ως ένα απλό ημερολόγιο είναι άλλος ένας τρόπος προβολής προϊόντων και υπηρεσιών.
Το youtube δίνοντας την δυνατότητα του video μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.
Η εγγραφή και χρήση των παραπάνω υπηρεσιών είναι δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους. Οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και να χρησιμοποιηθούν ως μια υπηρεσία αποτελώντας ένα δυνατό εργαλείο marketing στα χέρια των επαγγελματιών.  
www.cosmos4u.gr ένα εργαλείο marketing στα χέρια των Ξανθιωτών
Το cosmos4u.gr προσφέρει δωρεάν την δυνατότητα προβολής και marketing σε όλες τις επιχειρήσεις της Ξάνθης, με μια σειρά υπηρεσιών που είναι στην διάθεση των επιχειρήσεων από τον Οκτώβριο του 2011.  
Δωρεάν καταχώριση στον επαγγελματικό οδηγό
Το cosmos4u.gr δίνει την δυνατότητα καταχώρισης των απαραίτητων στοιχείων μιας επιχείρησης ώστε να μπορεί να βρεθεί εύκολα από τους ενδιαφερόμενους πελάτες.
Περιλαμβάνει φωτογραφίες, κείμενο παρουσίασης, στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη, και νέα των επιχειρήσεων, τα οποία με ένα email στο info@cosmos4u.gr μπορούν να αναρτηθούν αυθημερόν.  
Δωρεάν επιχειρηματικά νέα και προσφορές
Κάθε επιχείρηση μπορεί να δημοσιεύσει τα νέα της (π.χ. νέο κατάστημα, νέα υπηρεσία, ανακαίνιση, κτλ) στην αρχική σελίδα του cosmos4u.gr πάλι με ένα email στο info@cosmos4u.gr. Στην κατηγορία των προσφορών δημοσιεύονται οι προσφορές και εκπτώσεις των καταστημάτων και όλα αυτά εντελώς δωρεάν.  
Μέσα στις δύσκολες συνθήκες του ανταγωνισμού και των αλλαγών που προκύπτουν από την εξέλιξη των επαγγελμάτων, το marketing στο internet είναι ένας καλός σύμμαχος για την τόνωση των πωλήσεων. Το  www.cosmos4u.gr είναι στην διάθεση σας για όσες πληροφορίες και βοήθεια χρειαστείτε στην προσπάθεια αυτή.
Είναι εντελώς δωρεάν, μια πρωτοβουλία της ΙΩΝΙΚΗΣ ΕΤΕ, στα πλαίσια της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας της Ξάνθης.  
Για την ΙΩΝΙΚΗ ΕΤΕ
Μιχαηλίδης Δημήτρης
Υπεύθυνος Υλικού
Τηλ. 2541 084084
www.cosmos4u.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…