Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Στην τρίτη … «επίδειξη» τον «τσίμπησαν»

Στην τρίτη … «επίδειξη» τον «τσίμπησαν»

0

Συνελήφθη την Παρασκευή ο 29χρονος επιδειξίας της Ξάνθης

Αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος
Ζει και εργάζεται στην Ξάνθη


«Μια του …κλέφτη δυο του κλέφτη και στις τρεις τον έπιασαν», οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης! Μόνο που δεν πρόκειται για «κλέφτη» αλλά για τον …γνωστό μας επιδειξία (όπως χαρακτηρίζεται στο αστυνομικό δελτίο της Α.Δ. Ξάνθης), που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η τρίτη …επίδειξη ήταν και η …φαρμακερή
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που στις 8 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή έκανε την «επίδειξη» σε 14χρονο κορίτσι με το οποίο βρισκόταν μαζί σε ασανσέρ. Η οικογένεια του κοριτσιού κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία και από τότε αναζητούνταν. Δεύτερο κρούσμα υπήρξε από μια γυναίκα, η οποία όμως είπε ότι απλά της φάνηκε και δεν έκανε καταγγελία. Το τρίτο περιστατικό ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής, καταγγέλθηκε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, ότι σε συνοικιακή οδό της Ξάνθης, ένας άνδρας προέβη σε ασελγείς χειρονομίες ενώπιον δύο γυναικών. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 29χρονο δράστη και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο επιδειξίας μένει και εργάζεται στην Ξάνθη.

Αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελέα
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, όμως μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ισχυρίστηκε ότι δεν επρόκειτο για ασελγή χειρονομία αλλά για την τέλεση μιας φυσικής ανάγκης (ούρηση)! Ο 29χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τα άτομα που προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις θεωρούνται συνήθως ψυχικά άρρωστα και χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

150 ευρώ παράβολο για κάθε μήνυση
Πολλές διαμαρτυρίες ακούγονται από πολίτες που πηγαίνουν στην αστυνομία προκειμένου να καταθέσουν μήνυση καθώς πληροφορούνται ότι η μήνυση …πληρώνεται ! Και συγκεκριμένα σύμφωνα με το νέο νόμο,  με παράβολο των 150 ευρώ. Όπως μας διευκρίνισε ο αστυνομικός διευθυντής κ. Γιώργος Γκοδοσίδης δεν κόβεται παράβολο για την καταγγελία αλλά μόνο για τη μήνυση. Ωστόσο η αστυνομία σε οποιαδήποτε παράβαση της καταγγελθεί υποχρεούται αυτεπαγγέλτως να παρέμβει.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…