Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Τα παράπονά της στον πρωθυπουργό στέλνει η ΟΕΒΕ

Τα παράπονά της στον πρωθυπουργό στέλνει η ΟΕΒΕ

0

Επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου απέστειλε ηΟμοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ξάνθης, κατόπιν απόφασης που έλαβε στησυνεδρίαση του προεδρείου της στις 25 Ιουνίου 2010, με μοναδικό θέμα τοασφαλιστικό.
Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι: «Θέλοντας νααντιδράσει στις νέες δυσμενέστερες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό αποφάσισεναεκφράσει και να αποστείλει ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον κ. Πρωθυπουργόκαιτους τοπικούς Βουλευτές», ενώ στο περιεχόμενο της επιστολής ουσιαστικάδίνειέμφαση στη διαμαρτυρία των επαγγελματιών από την απουσία αναπτυξιακούχαρακτήραστα νέα μέτρα και για το ασφαλιστικό που «σπάνε» την αλυσίδα τηςσυμμετοχικήςδιαδικασίας εργοδοτών και εργαζομένων στις μικρομεσαίες επιχειρήσειςκαι μεαυτό το σκεπτικό τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τουςμέχρι τηνανατροπή των μέτρων αυτών.
 
Η επιστολή της ΟΕΒΕπρος τον πρωθυπουργό που κοινοποιήθηκε στους τοπικούς βουλευτές
κ. Πρωθυπουργέ,
Η επιχειρηματική πρωτοβουλία, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίεςεπιχειρήσεις, είναι μια συμμετοχική διαδικασία εργοδοτών καιεργαζομένων πουδεν πρέπει να ναρκοθετείται με την διαμόρφωση ενός αβέβαιου καιιδιαίτεραεπικίνδυνου ανασφαλούς περιβάλλοντος που προδιαγράφεται με το υπόδιαμόρφωσηΝέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο για εργοδότες και εργαζόμενους.
Η αναπτυξιακή διάσταση του Ασφαλιστικού δυστυχώς δενλαμβάνεται υπ’ όψιν από την Κυβέρνηση. Θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσειςκαι στοοικονομικό αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε, για να σταματήσει οοικονομικός καικοινωνικός κατήφορος.
Είμαστε αποφασισμένοι μαζικά και δυναμικά να περάσουμε στηνκοινωνία το μήνυμα ώστε να σταματήσει η κατεδάφιση του κοινωνικούΚράτουςΠρόνοιας και του Ασφαλιστικού. Ο αγώνας δεν σταματά στις 29 Ιουνίου2010. Θασυνεχίσουμε μέχρι την ανατροπή των μέτρων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με στόχο το «μπλοκάρισμα» στην ανεργία

Τάξη στον τομέα της εργασίας σε μια εποχή αυξανόμενης ανεργίας επιχειρεί να βάλει το υπουρ…