Συνεχίζουν ακάθεκτοι…

0

Μπορεί να τους αιφνιδίασε, να τους ξάφνιασε και να τουςδυσαρέστησε η κεντρική απόφαση της Ν.Δ. να κατεβάσει αμιγώς «γαλάζιο»συνδυασμόστον δήμο Τοπείρου  παρέχοντας«χρίσμα»στον κ. Θωμά Μίχογλου, όμως δεν τους αποθάρρυνε! Ο λόγος για τουςσυμμετέχοντεςστον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής στονΣωτήρηΣτολίδη, οι οποίοι και κατά δήλωση του κ. Στολίδη και του κ. Ράπτησυνεχίζουναπτόητοι την πορεία τους προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας τουψηφοδελτίουτους και του αγώνα τους να πείσουν τους δημότες του Τοπείρου να τουςεμπιστευτούν.
 
«Συνεχίζουμε σταθεράκαι δυναμικά…»
δηλώνει στο «Ε»ο κ. Σωτήρης Στολίδης, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμιά υπαναχώρησηήδιαρροή από τον συνδυασμό του που είναι κατά 90% έτοιμος μετά τιςτελευταίεςεξελίξεις: «Έχουμε τη στήριξη της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ., είμαστε όλοι μαζί καισυνεχίζουμε…Έχουμε αναπτύξει μεγάλη δυναμική η οποία και δενεπηρεάζεται απότην κάθοδο στις εκλογές του κ. Μίχογλου Επιδιώξαμε μια συμπόρευση μιαυπερκομματική και ανεξάρτητη κίνηση προκειμένου να «σπάσουμε» τοκαθεστώς τουδήμου μας που τον έχει καταδικάσει σε υποβάθμιση».
Επιπρόσθετα ο κ. Στολίδης δηλώνει θετικός σε μια κοινήπορεία με τον κ. Μίχογλου σε περίπτωση που ο ίδιος δυσκολευτεί στηνκατάρτισησυνδυασμού, ενώ τείνει το χέρι και προς την κα Καραλευθέρη με την οποίαθαεπιδιώξει συνάντηση – όπως ανέφερε.
 
Αμετακίνητος ο Ράπτης
Πιστός στην απόφασή του να συμμετέχει στον συνδυασμό τουΣωτήρη Στολίδη και ο κ. Ράπτης, ο οποίος κατά δήλωσή του διόλου δεν«ταρακουνήθηκε» από την απόφαση του κόμματός του να δώσει «χρίσμα» τονκ.Μίχογλου: «Τιμώ και σέβομαι τον κ. Μίχογλου. Είναι άνθρωπος με ήθος καιαρχές.Αλλά πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός και να «χτυπήσει»από μόνοςτου το σύστημα Χατζηευαγγέλου. Πιστεύω ότι μόνο με τον Στολίδη θαυπάρξειαποτέλεσμα και αυτός ήταν και ο λόγος της κοινής μας πορείας».
Αναφορικά δε με την κεντρική απόφαση του κόμματος πουέρχεται σε αντίθεση με την απόφαση της τοπικής οργάνωσης ο κ. Ράπτηςτονίζειότι οι τοπικές οργανώσεις είναι αυτές που αφουγκράζονται τα θέλω τωντοπικώνκοινωνιών και αυτές που πρέπει ν’ αποφασίζουν και ότι αυτό που έγινε μετον κ.Μιχαλοκιάκο να αποφασίζει απ’ την Αθήνα αποδεικνύει ότι η Ν.Δ. δενεμπιστεύεταιτη βάση της. Επίσης διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη του βουλευτής κ.Κοντού στατεκταινόμενα και υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει καμιάαντιπαλότητα με τον κ. Μίχογλου, προκαταλαμβάνοντας μάλιστα ότι ανείναιδεύτερη Κυριακή ο κ. Μίχογλου απέναντι στον κ. Χατζηευαγγέλου θαστηριχθεί απότον συνδυασμό Στολίδη.
 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Υπό του μηδενός όλος ο νομός

Υπό του μηδενός βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του νομού Ξάνθης, χιόνια παρατηρήθηκαν στα ο…