Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Έναρξη προγράμματος “Παιδί & Θάλασσα”

Έναρξη προγράμματος “Παιδί & Θάλασσα”

0

Ο Δήμος Τοπείρου και η Δημοτική Επιχείρηση Τοπικής Ανάπτυξηςενημερώνουν ότι ξεκινά για δωδέκατη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα «Παιδί&Θάλασσα» στις παραλίες Ερασμίου και Μαγγάνων.
Το Πρόγραμμα ξεκινά την Δευτέρα 5 Ιουλίου και θα έχειδιάρκεια 15 ημέρες. Χρονικό διάστημα κατά το οποίο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (εκτόςΣαββατοκύριακου) τα παιδιά, ηλικίας από 6 έως 13 χρονών, όλου του ΔήμουΤοπείρου έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι, καθώςκαι ναμάθουν κολύμβηση από ειδικευμένους Καθηγητές φυσικής αγωγής.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπειυποχρεωτικά να προσκομίσουν στον υπεύθυνο του γκρουπ τους Ιατρικήβεβαίωση. Γιαπερισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μετηνΔ.Ε.Τ.Α. Τοπείρου στα τηλέφωνα: 25410 93292-3. Το πρόγραμμα τωνλεωφορείων γιατη μεταφορά των παιδιών έχει ως εξής:
1οΓΚΡΟΥΠ  ΑΝΑΧ.ΛΕΩΦΟΡ.: 10.00 π.μ., ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Μικ. Τύμπανο>Τύμπανο >Τοξότες >Γαλάνη>Θαλασσιά >Άβατο >Π. Άβατο
2οΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΧ. ΛΕΩΦΟΡ.: 10.00 π.μ., ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ν. Αμισσός>Εξοχή >Κυψέλη >Μέλισσα >Μάγγανα
3oΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΧ. ΛΕΩΦΟΡ.: 11.30 π.μ., ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δέκαρχο>Εύλαλο >Μικροχώρι >Κεντητή>Ηλιόπετρα>Κύρνος
4oΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΧ. ΛΕΩΦΟΡ.: 11.30 μ.μ., ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Αγ. Αθανάσιος>Όλβιο >Π. Όλβιο >Μεγάλ.-Μικρό Ορφανό>Κρεμαστή >Εράσμιο>Ζηλωτή >Π. Εράσμιο.
 
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος,αναμένεται ότι ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετάσχουν να ξεπεράσειτα 300.Το Πρόγραμμα για την άρτια διεξαγωγή του θα απασχολήσει τρεις (3)ΚαθηγητέςΦυσικής Αγωγής, θα μισθώσει δύο (2) λεωφορεία για την μετακίνηση τωνπαιδιώνπρος τις παραλίες, τέσσερις (4) συνοδούς και μία (1) νοσοκόμο γιαυγειονομικήπερίθαλψη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι ιδέες που γίνονται πραγματικότητα

Τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα. Το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου, το μεγαλόπνοο σχέδιο του Συ…