Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στους δήμους του νομού

Μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στους δήμους του νομού

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
   
 
Μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ σ’ όλους του Δήμους του νομού,έστειλε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτης Ξυνίδης που βρέθηκε το βράδυτηςΤρίτης 17 Αυγούστου στην Ξάνθη συνοδεύοντας τον βουλευτή Επικρατείας κ.ΗλίαΜόσιαλο. Πριν την έναρξη της ομιλία ο κ. Ξυνίδης ερωτηθείς απόδημοσιογράφουςαναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ θα έχεισυνεπή,ενιαία και τίμια στάση απέναντι στους εκλογείς . Χωρίς πολιτικαντισμούς, χωρίςμισά λόγια, χωρίς  υποψηφιότητεςντεμί ήυποψηφιότητες που ροκανίζουν άλλες, αλλά με ξεκάθαρη θέση, επιδιώκουμεναανέλθουν στους δημαρχιακούς θώκους τα πρόσωπα που μπορούν να οδηγήσουντημεγάλη μεταρρύθμιση στην ολοκλήρωσή της και αυτός είναι ο πολιτικός μαςστόχος.Νομίζω ότι για πρώτη φορά στην Ξάνθη θα επιτευχθεί με απόλυτη  επιτυχία και η μεγάληαυτοδιοικητικήμεταρρύθμιση – που το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που τηγέννησε καιτην υποστηρίζει- η οποία θα συμβαδίσει με πρόσωπα που υποστηρίζουμεγιατίυπάρχει σύμπτωση αντιλήψεων και απόψεων που θα κάνει καλό και στηναυτοδιοίκησηκαι στην εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης».
 
Αποστάσεις από τηνυποψηφιότητα Στολίδη
Ωστόσο αποστάσεις και ήπιους τόνους κράτησε αναφορικά με τηνυποψηφιότητα του Σωτήρη Στολίδη στον δήμο Τοπείρου τονίζοντας ότι δεντοναπασχόλησε : «διότι ο κύριος Στολίδης δεν υπέβαλλε την υποψηφιότητα στοπλαίσιοτου κόμματός του» και σχολίασε: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κατέλθειωςυποψήφιος στις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει  την υποστήριξη του στοννυν και επιτυχημένοΔήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι οΔήμαρχοςστον Τόπειρο και θα οδηγήσει το Δήμο στη νέα εποχή του Καλλικράτη.»
 
Στις 3 του Σεπτέμβρητα «χρίσματα» στους Περιφερειάρχες
Τέλος ερωτηθείς για το χρόνο ανακοίνωσης του περιφερειάρχητην προσδιόρισε χρονικά στις 3 του Σεπτέμβρη και αρνήθηκε ότι έχειγίνειοποιαδήποτε επιλογή μέχρι στιγμής: : «Μπορεί να γίνονται συζητήσεις καινααναπτύσσονται σενάρια, όμως αυτή τη στιγμή τίποτε δεν έχει κλείσει γιατονυποψήφιο Περιφερειάρχη, πολύ περισσότερο για τους υποψήφιουςΑντιπεριφερειάρχες, για τους οποίους θα έχει λόγο όποιος επιλεγεί.».
Τέλος σημείωσε ότι πρόκειται να συνεδριάσει η σχετικήεπιτροπή μέσα στην εβδομάδα, όμως στις 3 του Σεπτέμβρη στην ΠανελλαδικήΣυνδιάσκεψη ο Πρόεδρος Γ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει τις υποψηφιότητες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καλή χρονιά σε όλους!

Τις ευχές τους στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρον…