Άρχισαν τα κομματικά όργανα

0

Σκληραίνουν τα πράγματα μεταξύ Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ και ΝΟΔΕΝέας Δημοκρατίας. Μάλιστα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ταπράγματαείναι ακόμη πιο έντονα, έχουν δε και ονοματεπώνυμο. Πρόσφατο και όχιτελευταίοδείγμα, η αντιπαράθεση για τον αναπτυξιακό νόμο.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ απαντά σκληρά τόσο σε ΝΟΔΕόσο και σε Στυλιανίδη και εμμέσως Παυλίδη.
 
Το κείμενο:
Δήμαρχος και ΝΟΔΕ Ξάνθης παραμένουν, μέχρις εσχάτων,αναξιόπιστοι
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τις δημόσιεςδηλώσεις τόσο του Δημάρχου Ξάνθης αλλά και σύσσωμης της οργανωμένηςΝ.Δ.αναφορικά με τον νέο επενδυτικό νόμο. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος παρέσυρεποιονστην μεγαλειώδη γκάφα, αλλά αλήθεια, σε τι αναφέρονται αμφότεροι ότανλένε ότι”η Θράκη δεν ανήκει πλέον στη ζώνη Δ”; Το άγρυπνο μάτι του δημάρχουΞάνθης που όπως ο ίδιος επικαλείται προστατεύει την παρουσία της Θράκηςστην Δζώνη των ενισχύσεων, πήγε περίπατο το 2006; Αγνοούν ότι από τον3522/2006 (ΦΕΚ276/22-12-2006), της κυβέρνησής τους, η ζώνη Δ δεν υπάρχει πλέον;
Ποια η συνεισφορά του Δημάρχου στα πλαίσια της διαβούλευσηςκαι γιατί περίμενε την λήξη της για να τοποθετηθεί με μοναδικό κριτήριοτονκομματικό του πατριωτισμό λέγοντας μάλιστα ψέματα; Τί έχει να δηλώσειεπ’ αυτούο “ανεξάρτητος” υποστηριζόμενος, λαλίστατος κατά τα άλλα, υποψήφιοςπεριφερειάρχης κ. Παυλίδης; Λέει τα ίδια όταν επισκέπτεται Δράμα καιΚαβάλα;
Για την αποκατάσταση της αλήθειας τους προτείνουμε νααφιερώσουν μισή ώρα να διαβάσουν τον νέο αναπτυξιακό νόμο πριντοποθετηθούν.  Εκείθα διαπιστώσουν ότι ηΞάνθη παραμένει όπως και πριν στην υψηλότερη ζώνη ενισχύσεων.Επιπροσθέτως, ηαύξηση στα ελάχιστα ύψη επένδυσης δίνει τη δυνατότητα ένταξηςμεγαλύτερουαριθμού επενδυτικών σχεδίων στους υψηλούς συντελεστές ενίσχυσης για τιςμεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ δεντρέφουμεαυταπάτες. Ο επενδυτικός νόμος αποτελεί μια σημαντική διάσταση για τηνανάπτυξητου τόπου. Το πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν είναι από μόνοςτουαρκετός. Στη μάχη για την ανάπτυξη της Ξάνθης και την προσέκλυσηεπενδύσεωνκύριος αντίπαλος μας είναι το πελατειακό κράτος το οποίο εγκαθίδρυσε ηΝΔ στοντόπο και έχει ονοματεπώνυμο γνωστό σε όλους κ. Δήμαρχε.
Κύριοι της ΝΟΔΕ, αγαπητέ κ. Στυλιανίδη, που λειτουργείτε ωςεκπρόσωπος της ΝΔ τοπικά, κατανοούμε πλήρως την θέση σας. Ο πανικός σαςπλέονδεν κρύβεται. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιοι έχουν χαράξει μεανεξίτηλαγράμματα το όνομα τους στην οπισθοχώρηση της ανάπτυξης της πόλης καιτουνομού.  Οιπαλαιοκομματικές πρακτικέςόπου η αλήθεια εμφανίζεται μισή και το ψεύδος χαρακτηρίζει τον πολιτικόλόγοανήκουν οριστικά στο χτες.  Λυπούμαστεγιατί κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνετε, με τον χειρότερο τρόπο, ότιπαραμένετε, μέχρις εσχάτων, αναξιόπιστοι.
 
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ανατροπή» με Μπεκτές αντιδήμαρχο

Μπορεί να μην έκανε μεγάλες αλλαγές στους αντιδημάρχους του ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Σ…