Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Τα 70χρονα γενέθλια της Δημοτικής Αγοράς

Τα 70χρονα γενέθλια της Δημοτικής Αγοράς

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Τα 70χρονα γενέθλιά της έχει φέτος η Δημοτική αγορά τηςΞάνθης και παρά το …προχωρημένο της ηλικίας της δεν υπολείπεται σεζωντάνια!  Βάζει ταγιορτινά της για ναυποδεχτεί το Ξανθιώτικο κοινό σε μια εκδήλωση τιμής που τόσα χρόνια τηνστηρίζει!
 
Θα το τσικνίσουν καιθα το βρέξουν…
Οι 40 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη δημοτικήαγορά ετοιμάζονται να βγάλουν ψησταριές στο πάρκιγκ (απέναντι από τοΕργατικόΚέντρο) την Πέμπτη  2Σεπτεμβρίου τοαπόγευμα και για ένα 2ωρο (από τις 7 έως τις 9) να κεράσουν στουςπελάτες τουςκαι σ’ όλους όσους ανταποκριθούν στην ανοιχτή τους πρόσκληση με κρασίκαι ψητάγιορτάζοντας έτσι την επέτειο των 70 χρόνων λειτουργίας της δημοτικήςαγοράς.Να σημειώσουμε ότι η Δημοτική αγορά άρχισε να κατασκευάζεται το 1937και ναλειτουργεί το 1940 ενώ θεμελιώθηκε από τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
 
Επετειακή γιορτή μεσυμβολικό χαρακτήρα
«Η εκδήλωση έχει επετειακό και συμβολικό χαρακτήρα. Όλοιεμείς στη δημοτική αγορά θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προςτουςΞανθιώτες που τόσα χρόνια μας στηρίζουν και ιδιαίτερα τώρα που είναιμιαδύσκολη εποχή. Θέλουμε να τους κεράσουμε και να τους υπενθυμίσουμε ότιηδημοτική αγορά έχει και θα συνεχίσει να είναι και σε ποιότητα και σετιμές απότις καλύτερες αγορές», επισημαίνει ο πρόεδρος του σωματείου Κρεοπωλώνκ.Γιώργος Μπατζακίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πολώνει το εκλογικό κλίμα το παρελθόν Μπένη

Ουποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μιχάλη Στυλιανίδη,ΔημήτρηςΜπένης γίνετα…