Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Παραδόθηκε και ομολόγησε ο δράστης του φόνου της 45χρονης

Παραδόθηκε και ομολόγησε ο δράστης του φόνου της 45χρονης

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Παραδόθηκε και συνελήφθη από τιςαστυνομικές αρχές Ξάνθης που είχαν σχετικό ένταλμα σύλληψης από τον κ.ΑνακριτήΞάνθης, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 13.00 το μεσημέρι, ο 49χρονοςδράστης πουμαχαίρωσε τη 45χρονη σύζυγό του στο διαμέρισμα της Κλεμανσώ 88.
 
Ομολόγησε την πράξη του…
Δώδεκα μέρες μετά την ανεύρεσητου πτώματος της άτυχης γυναίκας καθ’ υπόδειξη του δράστη μέσωδικηγόρου του ο49χρονος, Αρμένιος στην καταγωγή που στο μεταξύ έφυγε στην Αρμενίααποφάσισε ναπαραδοθεί και να ομολογήσει την πράξη του. Έτσι ήλθε τελικά στην Ελλάδακαιπροχθές παρουσιάστηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης παρουσίαδικηγόρου του.Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος και αιτιολόγησετην πράξητου ως τελών σε σύγχυση και υπό την επήρεια αλκοόλ. Παραδέχτηκε ότιείχανδιαφορές με την εν διαστάσει σύζυγό του και ότι καυγάδιζαν συχνά.
Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσασε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί ενώπιον του κ. ΕισαγγελέωςΠρωτοδικώνΞάνθης. Να σημειώσουμε ότι η ο δράστης διώκεται για ανθρωποκτονία απόπρόθεση,πράξη που συνιστά κακούργημα και επισείει ποινή πρόσκαιρης ή ισόβιας κάθειρξης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άλλοι πάνε, άλλοι έρχονται και κάποιοι ‘δε το κουνάνε’

Τα έβαλαν κάτω, έκαναν τις συναντήσεις τους και όρισαν τους νέους αντιδημάρχους οι δήμαρχο…