Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Συμφώνησαν δήμος και καταστηματάρχες και τα…λόγια δεμένα

Συμφώνησαν δήμος και καταστηματάρχες και τα…λόγια δεμένα

0

Συμφώνησαν Δήμαρχος και καταστηματάρχες της οδού Τσιμισκή στην διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις επί της οδού, καθώς μέσα από τον διάλογο βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή.
Ο Δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά στους καταστηματάρχες της περιοχής το σκεπτικό της παρέμβασης και ακούγοντας προσεκτικά τις απόψεις τους κατέληξαν από κοινού στο να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από δέσμευση του ίδιου του Δημάρχου προς τους καταστηματάρχες στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος, μετά την διαπίστωση ότι ίσως δεν έχουν γίνει απόλυτα κατανοητές οι εν λόγω παρεμβάσεις, ύστερα και από την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το ζήτημα αυτό.
Τελικά, ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης και οι καταστηματάρχες της οδού Τσιμισκή κατέληξαν να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την απρόσκοπτη κίνηση πεζών και οχημάτων, αντικατάσταση των φθαρμένων κρασπέδων και pave των πεζοδρομίων, να δημιουργηθεί χώρος φορτοεκφόρτωσης, να υπογειοποιηθούν οι αγωγοί της ΔΕΗ και να βελτιωθεί ο φωτισμός της οδού

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ναι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»!

Αναπτερώνονται ο…