Συνεδριάζει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ξάνθης για να συζητήσει και αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Τα θέματα:
Θέμα 1ο: Αντικατάσταση μελών επιτροπής Βράβευσης Εκπαιδευτικών και Επιφανών Ξανθιωτών που έχουν διαπρέψει στα γράμματα και τις τέχνες. Εισηγητής ο Αντινομάρχης κ. Περικλής Καρβουνίδης.
Θέμα 2ο: Έγκριση δωρεάς, της εταιρείας SUNLIGHT προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης, του συνόλου των μετοχών της, με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗς ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Εισηγητής ο Αντινομάρχης κ. Περικλής Καρβουνίδης.
Θέμα 3ο: Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης», στο αγρόκτημα Αβάτου του Δήμου Τοπείρου του Ν. Ξάνθης από τον κ. Ευάγγελο Διαμαντίδη. Εισηγητής ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος κ. Βασίλειος Βλαχόπουλος.
Θέμα 4ο: Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το «Ορνιθοτροφείο κρεατοπαραγωγής 55.000 κοτόπουλων πάχυνσης (220 ισοδυνάμων ζώων)», στην κτηνιατρική περιοχή αγροκτήματος Βαφέϊκων του Δ. Βιστονίδας του Ν. Ξάνθης, από την επιχείρηση Δ. & Κ. ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Εισηγητής ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος κ. Βασίλειος Βλαχόπουλος.
Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο
-
Ξάνθη Καρναβάλι 2025: Ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι ο παρουσιαστής εκ μέρους της δημόσιας τηλεόρασης Το Καρναβάλι … -
Τα αιτήματα των δημάρχων για την ανάπτυξη της Ξάνθης
Οι δήμαρχοι των τεσσάρων δήμων έθεσαν τα αιτήματά τους στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Συζητάμε… -
Πρόσωπα & Γεγονότα, Παρασκευή 16 Μαΐου 2025
«Έχεις ό,τι ψηφίζεις» Θα το έχετε ακούσει τόσο προεκλογικά, αλλά περισσότερο μετεκλογικά σ… -
Το σχέδιο ανάπτυξης ευκαιρία για κυβερνητικό απολογισμό
Στο αρδευτικό και τις νέες πρωτοβουλίες για τον πολιτισμό επικεντρώθηκαν οι εισηγήσεις παρ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
-
Πρόσωπα & Γεγονότα, Παρασκευή 16 Μαΐου 2025
«Έχεις ό,τι ψηφίζεις» Θα το έχετε ακούσει τόσο προεκλογικά, αλλά περισσότερο μετεκλογικά σ… -
Μοσχάρι κοκκινιστό με λαχανικά και ξινόκρεμα
-1 κιλό μοσχάρι, κατά προτίμηση από ουρά, κομμένο σε κύβους 4 – 5 εκ. -1 μεγάλο ξερό…
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Ανέβηκε ο πήχης
Εμβόλιμο:Οδηγοί \…