Λαμβάνοντας έναυσμα από δήλωση του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη στο «Ε» ότι επιθυμεί την προσάρτηση της Διομήδειας, Ζυγού Φελώνης στο Δήμο Ξάνθης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βιστονίδας – συνδυασμός Νέα Πορεία – κ. Βασίλης Τσολακίδης, εκφράζει την αντίθεση του και κάνει λόγο για μεθόδευση εκ μέρους του Δημάρχου Ξάνθης που εξυπηρετεί κομματική σκοπιμότητα. Παράλληλα «επιτίθεται» κατά του Δημάρχου Βιστονίδας κ. Ζλάτκου, χαρακτηρίζοντάς τον «κατώτερο των περιστάσεων» και ότι «δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου του»
Τσολακίδης προς Στυλιανίδη: «Όποιος σκάβει λάκκους για τους άλλους πέφτει ο ίδιος μέσα »
«Πέρασε μια βδομάδα από τότε που ο Δήμαρχος Ξάνθης δημόσια τοποθετήθηκε και με την αλαζονεία του ισχυρού, μας πληροφόρησε ότι θέλει με το νέο «Καποδίστρια» το φιλέτο της πρώην κοινότητας Διομήδειας να το προσαρτήσει στο Δήμο Ξάνθης.
Αυτό ασφαλώς είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου που οραματίστηκαν κάποιοι φωστήρες του ινστιτούτου Αυτοδιοίκησης με τους εδώ παράγοντες που έχει σαν σκοπό να ελεγχθούν κομματικά οι Δήμοι για τα επόμενα χρόνια.
Θα τους θυμίσουμε τη λαϊκή παροιμία «όποιος σκάβει λάκκους για τους άλλους πέφτει ο ίδιος μέσα ».
Η Αυτοδιοίκηση του νομού μας είναι ώριμη, έχει και την εμπειρία και τη διάθεση να συζητήσει και να αποφασίσει για τις εξελίξεις μέσα από τα θεσμοθετημένα στο νομό όργανά της. Όλα τα άλλα είναι μικροκομματικές σκοπιμότητες που θα καταδικαστούν από την κοινωνία του νομού μας.
Υ.Γ.
Περιμέναμε από τον κ.Ζλάτκο Νικόλαο να πάρει θέση κάτι που μέχρι σήμερα δεν έκανε. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου μας.
Ο συνδυασμός μας είναι έτοιμος να αγωνιστεί για το Δήμο μας και για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας οι οποίοι μας εξέλεξαν».
-
Ξάνθη Καρναβάλι 2025: Ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι ο παρουσιαστής εκ μέρους της δημόσιας τηλεόρασης Το Καρναβάλι … -
Μια νέα νοοτροπία με επίκεντρο τον αθλητισμό για τα άτομα με αναπηρία στην Ξάνθη
Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, Μποζ Ερσίν εξήγησε στο «Ε» πόσο σημαντι… -
Μάριος Πλωρίτης – Γιώργος Δέλιος – Κώστας Θρακιώτης: Τρία δοκίμια για την Τέχνη 1
Η ενασχόληση με τη Φιλοσοφία, τον Πολιτισμό και την Τέχνη, με έφερνε σε συχνή επαφή με διά… -
Εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές ανταλλαγές μέσω Erasmus+
Κινητικότητες στην Πορτογαλία και τη Φινλανδία με στόχο τη μελέτη εκπαιδευτικών πρακτικών …
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
-
Εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές ανταλλαγές μέσω Erasmus+
Κινητικότητες στην Πορτογαλία και τη Φινλανδία με στόχο τη μελέτη εκπαιδευτικών πρακτικών … -
Έναρξη του ετήσιου ερευνητικού προγράμματος MEDITS στο Αιγαίο
Συλλογή δεδομένων για την κατάσταση των αλιευτικών αποθεμάτων Ξεκίνησε το ετήσιο ερευνητικ… -
Παράταση υποβολής αιτήσεων για επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων
Η απόφαση για την παράταση ανακοινώθηκε μετά από συνεργασία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξ…
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που μένουν…
Το 2008 ήδη μετράει τ_…