Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Συνάντηση Πούλιου με γυναίκες του Δήμου Ξάνθης

Συνάντηση Πούλιου με γυναίκες του Δήμου Ξάνθης

0

Το μήνυμα της νίκης για το Δήμο Ξάνθης έδωσαν με την αθρόα προσέλευσή τους οι γυναίκες του Δήμου Ξάνθης, που πλημμύρησαν κυριολεκτικά τον χώρο του “De style” τη Δευτέρα το βράδυ, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΑΛΛΑΓΗ».

Ο «οικοδεσπότης» της βραδιάς, Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χρίστος Πούλιος αφού ευχαρίστησε για την μεγάλη προσέλευση επισήμανε:

«Η γυναίκα το μισό του ουρανού, το όλον της ζωής μας, μα και ενεργός πολίτης με την ενασχόλησή της με την καθημερινότητα, με τις κοινωνικές ευαισθησίες της, με τη διαρκή διάθεση για άδολη δημόσια προσφορά. Καλούμε όλες τις γυναίκες να είναι ενεργές και συμμέτοχες σε όλα τα δρώμενα του δήμου. Είναι επιτακτική ανάγκη, τόσο για μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών σε διοικητικές θέσεις στο Δήμο, όσο και για συμμετοχή τους σε κάθε έκφραση κοινωνικής και  πολιτιστικής δραστηριότητας στον τόπο.»

Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων γυναικών στο συνδυασμό και συζήτηση – γνωριμία από τραπέζι σε τραπέζι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η υποψήφια Υπερνομάρχης Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης κ. Γκιουλ Μπεγιάζ Καραχασάν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκαινιάστηκε το Κ.Α.Π.Η. Θαλασσιάς

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006, το ιδιόκτητο κτίριο του ΚΑΠΗ Θαλασσιάς. Τον…