Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Συγχαρητήρια, αλλά μην ξεχνάτε τους επαγγελματίες!

Συγχαρητήρια, αλλά μην ξεχνάτε τους επαγγελματίες!

0

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ξάνθης εκδίδει σχετική ανακοίνωση με την οποία αφού συγχαίρει όσους συμμετείχαν στις εκλογές, τους υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να σταθούν θετικά και υπέρ των συμφερόντων της μεγάλης τάξης των επαγγελματοβιοτεχνών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης το οποίο δείχνει τον βαθμό της ευαισθησίας της ΟΕΒΕ Ξάνθης προς την επαγγελματική τάξη, είναι το παρακάτω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Δημοτικές και οι Νομαρχιακές   εκλογές τελείωσαν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με το β΄ γύρο για όσες περιφέρειες δεν είχαν βγάλει  τοπικούς άρχοντες.

Σε επίπεδο Νομού συγχαίρουμε, όλους τους εκλεγέντες: Νομάρχη Ξάνθης, Δήμαρχο Ξάνθης, Δημάρχους Περιφέρειας και Προέδρους  Κοινοτήτων του Νομού μας καθώς και τους Συμβούλους τους,  για την εκλογή τους και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κουράγιο για καλύτερο αυτοδιοικητικό  έργο, προς όφελος του τόπου και της κοινωνίας μας. Επιπλέον συγχαίρουμε  και  τους μη εκλεγέντες για τον αγώνα που έκαναν.

Οι εκλογές αυτές διεξήχθησαν ευτυχώς μέσα σε κλίμα ηρεμίας. Αποφεύχθηκαν οι ακρότητες, οι φανατισμοί και οι οξύτητες. Είναι απαίτηση όλων των πολιτών να ξεκινήσει και στον τόπο μας, μια νέα  πολιτική συμπεριφορά με πολύπλευρες και ευεργετικές προϋποθέσεις για τη λειτουργία της Δημοκρατίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επί πλέον η βούληση όλων των πολιτών είναι να αναδειχθεί κάτι σημαντικό στη σκέψη και τη συμπεριφορά των αυτοδιοικητικών αρχόντων ώστε να προοιωνίζονται αλλαγές, βελτιώσεις και αναθεωρήσεις για μια πιο καθαρή, πιο ανοιχτή πιο φιλική και πιο ανθρώπινη κοινωνία πολιτών.

Η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης εκπροσωπεί το ουσιαστικότερο και πιο ζωντανό κομμάτι του οικονομικού ιστού του Νομού μας, τους Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες. Η προστασία των συμφερόντων τους  – οικονομικών, επαγγελματικών, κοινωνικών, ασφαλιστικών και πολιτιστικών – είναι μείζονος σημασίας και αποτελεί τον βασικό στόχο της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης. Οι στοχεύσεις μας αυτές πολλές φορές μας φέρνουν αντιμέτωπους με τον α’ και β’ βαθμό τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες φορές ευθυγραμμισμένους. Ο ρόλος  αυτός  της Ο.Ε.Β.Ε. σίγουρα δημιουργεί κάποιες τριβές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους που όμως αποσκοπούν στο κοινό καλό, προς όφελος της κοινωνίας και των αυτοαπασχολούμενων. 

Ευχή και επιδίωξη όλων των παραγόντων της τοπικής κοινωνίας  είναι η διατήρηση των όσων αποκτήσαμε , η διεκδίκηση όλων των δικαίων αιτημάτων των ΜΜΕ και η επέκτασή τους και σε άλλους τομείς της κοινωνικής μας ζωής, ώστε ο τόπος μας σε κάθε περίπτωση να εμπνέει εμπιστοσύνη μέσω ενός σταθερού οικονομικού περιβάλλοντος και μοντέλου ανάπτυξης για τους αυτοαπασχολούμενους και επί πλέον να εδραιώνει συναισθήματα ασφάλειας, ειλικρίνειας, αξιοπιστίας και ανθρωπιάς στους συμπολίτες και τους επισκέπτες. μας.

Από την Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Ο Πρόεδρος

ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Σ

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ Γ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Συνδημότισσες  και συνδημότες, Νιώθω την ανάγκη  30 ημέρες πριν  από τις εκ…