Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Επίσκεψη του Νομάρχη Ξάνθης στη Δημοτική Αγορά

Επίσκεψη του Νομάρχη Ξάνθης στη Δημοτική Αγορά

0

Μια πρωινή γιορτινή επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης από τον Νομάρχη κ. Παυλίδη γεμάτη χαμόγελα και ευχές αφού όλα λειτουργούν ήρεμα και σύννομα.

Την Παρασκευή το πρωί, λίγο μετά τις 10.30΄, παρόλο το κρύο, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γ. Παυλίδης επισκέφθηκε τους επαγγελματίες που διατηρούν τα καταστήματά τους στη δημοτική αγορά Ξάνθης. Ο κ. Παυλίδης συνοδευόταν από τους Αντινομάρχες κυρίους Παρτσαλίδη, Μωραΐτη, Ταρενίδη, τον κ. Νεάρχου Διευθυντή Διεύθυνσης Υγιεινής, τον κ. Σάββα Διευθυντή Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ξάνθης.

Οι επαγγελματίες δέχθηκαν με χαμόγελο και καλή διάθεση τις ευχές του Νομάρχη ενώ η ομαλή λειτουργία της αγοράς αλλά και το εορταστικό κλίμα των ημερών, δεν άφηνε περιθώρια για γκρίνιες και παράπονα αν τυχόν υπάρχουν.

Τελειώνοντας την επίσκεψη ο κ. Παυλίδης μας είπε: «κάναμε μια επίσκεψη στη δημοτική αγορά της Ξάνθης και διαπιστώσαμε ότι οι ξανθιώτες μπορούν να κάνουν ήσυχοι τα ψώνια τους διότι όπως κι οι ίδιοι είδαμε, η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ καλή και οι τιμές κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα. Οι υπηρεσίες της Νομαρχίας πραγματοποίησαν ελέγχους  τις προηγούμενες μέρες με σκοπό τη διασφάλιση της σύννομης λειτουργίας των καταστημάτων και την προστασία των καταναλωτών».

Ο κ. Παυλίδης κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους του ξανθιώτες: «Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Δήμο Βιστονίδας

Πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Δήμο Βιστονίδας η Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμ…