Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Αναμένεται η προκήρυξη για 310 θέσεις στα Ταμεία

Αναμένεται η προκήρυξη για 310 θέσεις στα Ταμεία

0

Στον «δρόμο» για το Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται η προκήρυξη για τις 310 θέσεις τακτικού προσωπικού σε 11 ασφαλιστικά της χώρας, καθώς συμφώνησαν και τα δύο τελευταία ταμεία που είχαν απομείνει σε εκκρεμότητα, προκειμένου να βγει «στον αέρα» ο διαγωνισμός. Η υποβολή των αιτήσεων από  τους υποψήφιους αναμένεται να ξεκινήσει πριν από το νέο έτος και να συνεχίσει μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου. Από το σύνολο των θέσεων, οι 119 θα καλυφθούν από την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για 10 ειδικότητες, οι 89 από την Τεχνολογική Εκπαίδευση για επίσης 10 ειδικότητες, ενώ από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση θα προσληφθούν ακόμη 102 από 9 ειδικότητες.

Τις περισσότερες προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (01 Α) -συνολικά 150 για 8 ειδικότητες- και ακολουθεί με 81 θέσεις ο

Οργανισμός Ασφάλισης Προσωπικού (ΟΑΠ) ΔΕΗ σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Με 21 άτομα θα ενισχυθεί το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών

(ΕΤΈΑΜ), με 16 το Ταμείο Πρόνοιας Δικηγόρων Αθήνας για 10 ειδικότητες. •

Στο μεταξύ, οι 55 από τις θέσεις θα καλυφθούν από την ειδικότητα Διοικητικού

Λογιστικού ΙΈ και ακολουθεί με 41 Διοικητικούς-Οικονομικούς ΔΕ, με 39 Διοίκησης ΠΕ., με 30 Διοικητικούς-Οικονομικούς ΠΕ, με 21 γιατρούς για 10 ειδικότητες, από 10 θέσεις ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Φαρμακευτικής και ΤΈ Πληροφορικής, καθώς κα 12 θέσεις ΥΈ Νοσηλευτών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δοκιμή 2!

πλήρες …