Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Σ.Δ.Α.Ν.Ξ.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Σ.Δ.Α.Ν.Ξ.

0

Ο Μιχάλης Στυλιανίδης νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων. Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νομού. Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο Τοπείρου στο Εύλαλο, οι εκλογές ανάδειξης προεδρείου και ελεγκτικής επιτροπής του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης και Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Στέλιος Χατζηευαγγέλου.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Νίκος Αμπεριάδης από τον Δήμο Ξάνθης, Μπαγλαματζή Μουμίν από τον Δήμο Σταυρούπολης και ο Μουτζαχίντ Ντουκιαντζή, Δήμαρχος Μύκης.

«Έχουμε να κάνουμε σοβαρότατο έργο στον Σύνδεσμο» τόνισε αρχικά μιλώντας στο «Ε» ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Στυλιανίδης.

Πρώτος στόχος του προέδρου του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης είναι να προχωρήσουν οι επενδύσεις για τον ΧΥΤΑ και έπειτα να εξοπλιστεί κατάλληλα ο Σύνδεσμος έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των κατοίκων του νομού κατά το καλύτερο δυνατόν.

«Κυριότεροι στόχοι είναι να προχωρήσουμε τις επενδύσεις που χρειάζονται αφενός μεν για την καινούργια λεκάνη του χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, για εξοπλισμούς μηχανημάτων, οχημάτων και ηλεκτρομηχανολογικών και βέβαια να αξιοποιήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό του Συνδέσμου ώστε σε τελική ανάλυση να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο έργο του Συνδέσμου και έτσι οι ανάγκες του Νομού να καλυφθούν και βέβαια να μειωθούν τα προβλήματα των συνδημοτών μας».

Ερωτηθείς ο Δήμαρχος αν υπάρχει το ενδεχόμενο ο Σύνδεσμος να προχωρήσει στην αγορά νέων απορριμματοφόρων, επεσήμανε πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη.

Όλα αυτά όπως είπε, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με τα πενιχρά έσοδα του Συνδέσμου.

Γι’ αυτό θα πρέπει να καταρτιστούν προγράμματα και όπου υπάρχουν να προωθηθούν κατά αυτό τον τρόπο που θα είναι και αποτελεσματικά.

Και αυτό σημαίνει χρηματοδότηση είτε από Ευρωπαϊκά Προγράμματα είτε και από Εθνικούς πόρους.

ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Άγια Θεοφάνια στην Ξάνθη

Πλήθος πιστών στην γέφυρα του Κόσυνθου. Στην τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού. Εν Ιορδά…