Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 «Όμορφος κόσμος το πρωί» της Παρασκευής στο «Αμοιρίδιο»

«Όμορφος κόσμος το πρωί» της Παρασκευής στο «Αμοιρίδιο»

0

Τραγούδι και χορός από τον Γιώργο Τσαλίκη και την Καλομοίρα

 

Έσπευσε ο παιδόκοσμος, νεαροί και νεαρές και όχι μόνο… στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», την Παρασκευή το πρωί, για να παρακολουθήσουν την εκπομπή του «καλού παιδιού» της ελληνικής τηλεόρασης Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος κόσμος το πρωί», που όπως και πέρυσι μας επισκέφτηκε την ίδια περίοδο μεταδίδοντας ζωντανά το κλίμα της Αποκριάτικης Ξάνθης. Από νωρίς έξω από το «Αμοιρίδιο» στήθηκε λαϊκό πανηγύρι με τα απαραίτητα αξεσουάρ…αποκριάτικα καπέλα, πολύχρωμα μπαλόνια, ενώ οι πανταχού παρούσες καντίνες ανέλαβαν την οσμητική αναβάθμιση…του χώρου.

Μέσα στο αθλητικό κέντρο το αδιαχώρητο από το σημείο οπτικής της εξέδρας. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επί σκηνής με την συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Ράνια Θρασκιά, επιδίδεται στα συνήθη ευφυολογήματα των πρωινών εκπομπών, πλαισιωμένος από μια πλειάδα μανεκέν που αναβαθμίζουν αισθητικά το ντεκόρ της εκπομπής.

Οπότε εισβάλλει η Καλομοίρα επί σκηνής …γνωστή αμφιλεγόμενηFame σταρ και ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε. Με το κοριτσίστικο μπρίο της και το «καλομοιρίστικο» στυλ της, έτυχε ενθουσιώδους αποδοχής από τους Ξανθιώπαιδες – αν και άυπνη, όπως ειρήσθω εν παρόδω σημείωσε ο κ. Αρναούτογλου, παραπονούμενος για τις πολύ πρωινές πτήσεις της Ολυμπιακής!

Εν συνεχεία ο άρτι στρατευθείς… Γιώργος Τσαλίκης ξεσήκωσε τα πλήθη με τα γνωστά τραγούδια του και τους πολύπλοκους χορευτικούς του ελιγμούς…πλαισιωμένος από χορευτές και χορεύτριες.

Όμορφος κόσμος…απροβλημάτιστος… χορός, τραγούδι, όλα υπό το πρίσμα της νεανικής ματιάς!

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέο αίμα στους Δήμους…

Αλλάζουν πρόσωπα τα δημοτικά συμβούλια των Δήμων του Νομού και οι Αντιδήμαρχοι. Πρόσωπα αλ…