Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Στο «Τουριστικό Πανόραμα» Πειραιά Συμμετέχει η Νομαρχία Ξάνθης

Στο «Τουριστικό Πανόραμα» Πειραιά Συμμετέχει η Νομαρχία Ξάνθης

0

Η Νομαρχία Ξάνθης στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Νομού, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Εταιρία Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Τουριστικό ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στον Πειραιά.

Στο περίπτερό της, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, stand 305 – 307, θα εκτεθούν θέματα από την ορεινή και παράκτια περιοχή του Νομού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους θησαυρούς της Ξανθιώτικης φύσης, τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της Παλιάς Πόλης, τα Τέμπη του Νέστου, τον πλούσιο υγροβιότοπο της λίμνης Βιστονίδας., το Πόρτο Λάγος, Επίσης θα ενημερωθούν για όλες τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει ο Νομός μας μέσω του πλούσιου έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού. Η έκθεση λειτουργεί:

Πέμπτη 7 Απριλίου 2005 από τις πέντε το απόγευμα έως τις εννιά και μισή το βράδυ.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2005 από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις εννιά και μισή το βράδυ.

Σάββατο 9 Απριλίου 2005 από τις δέκα το πρωί έως τις εννιά και μισή το βράδυ.

Κυριακή 10 Απριλίου 2005 από τις δέκα το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ. Την Παρασκευή 08/04/2005 και από ώρα 18:30, παρουσία και του Νομάρχη Ξάνθης κ. Γεωργίου Παυλίδη, θα προσφερθούν στους επισκέπτες τα φημισμένα Ξανθιώτικα γλυκά και ποτά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανανεώθηκε ο εξοπλισμός του Γηροκομείου Ξάνθης

Από τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις. Πολύτιμη η συμβολή του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.…