Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Συμμετοχή Επιμελητηρίου Ξάνθης στην «ΘΡΑΚΗ 2005»

Συμμετοχή Επιμελητηρίου Ξάνθης στην «ΘΡΑΚΗ 2005»

0

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης είναι η συμμετοχή του στην φετινή έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2005».

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, και φέτος το Επιμελητήριο της πόλης μας είναι έτοιμο να δώσει δυνατό παρόν στην σπουδαία, για τα επιχειρηματικά δρώμενα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έκθεση.

Δώδεκα επιχειρήσεις της Ξάνθης όπως τόνισε ο κ. Ανδρικόπουλος θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, προβάλλοντας τη δουλειά τους.

«Το Επιμελητήριο Ξάνθης όπως και τις άλλες χρονιές, έτσι και φέτος έχει νοικιάσει έναν χώρο όπου μέσα από αυτόν, δώδεκα επιχειρήσεις της Ξάνθης, θα προβάλλουν τα προϊόντα τους. Τα έξοδα αυτά τα επιβαρύνεται το Επιμελητήριο και όχι οι ίδιοι».

Στόχος του Επιμελητηρίου Ξάνθης με την συμμετοχή του στην έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2005» είναι να προβληθούν οι επιχειρήσεις του νομού.

Και όπως μας είπε, αν ήθελαν περισσότερες επιχειρήσεις να φιλοξενηθούν στο περίπτερο αυτό, το Επιμελητήριο θα φρόντιζε να ενοικιάσει και μεγαλύτερο χώρο.

«Μ’ αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να προβάλλουμε όχι μόνο την έκθεση αλλά κυρίως τις επιχειρήσεις του νομού μας.

Δώδεκα επιχειρήσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Αν εξέφραζαν την επιθυμία τους για συμμετοχή περισσότερες, θα είχαμε πάρει και μεγαλύτερο χώρο».

Η έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2005» θα πραγματοποιηθεί σε έναν περίπου μήνα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης θα συμμετέχει φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Μάλιστα στις δύο προηγούμενες εκθέσεις, το Επιμελητήριο Ξάνθης σύμφωνα με τον κ. Ανδρικόπουλο, είχε πολύ έντονη παρουσία.

Φέτος όπως μας είπε, τα πράγματα ίσως να είναι και λίγο διαφορετικά…

Την προεδρεία του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου έχει αναλάβει η Αντιπρόεδρος του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής κ. Πέπα όπου προχώρησε σε πολλές καινοτομίες όσον αφορά στην φετινή πραγματοποίηση της «ΘΡΑΚΗΣ 2005».

«Αυτό θα είναι προς το συμφέρον όλων μας» τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

«Η φετινή έκθεση θα είναι τελείως διαφορετική από τα δύο προηγούμενα χρόνια. Έχω την πεποίθηση πως θα είναι περισσότερο αναβαθμισμένη».

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως εκτός από τις δώδεκα επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, θα υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις της Ξάνθης οι οποίες νοίκιασαν δικά τους περίπτερα έτσι ώστε να κατέχουν μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο.

ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν…

Καθοριστική η παρουσία τους στην Νοτιοανατολική Ασία. Μιλά στο «Ε» η κ. Ελευθερία Παρθενοπ…