Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Δηλώσεις Νομάρχη για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Δηλώσεις Νομάρχη για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

0

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών που ολοκληρώθηκαν το τελευταίο διήμερο, με αποκορύφωμα την παρέλαση του Καρναβαλιού και σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία, ο Νομάρχης Ξάνθης, κ. Γεώργιος Παυλίδης, δήλωσε:

«Υπήρξε πρωτοφανής προσέλευση επισκεπτών στην Ξάνθη. Θέλω να συγχαρώ δημόσια και να επαινέσω το Δήμο Ξάνθης και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, όπως επίσης και την Διοίκηση της ΔΕΑΞ για την επιτυχία της διοργάνωσης. Αξίζουν συγχαρητήρια επίσης στην Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης, στο Αστυνομικό Τμήμα και στην Τροχαία της Ξάνθης, για τα μέτρα που με επιτυχία διεκπεραίωσαν για την ομαλή και ασφαλή κίνηση, καθώς και τη διευκόλυνση των επισκεπτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών που σεβάστηκαν και εξυπηρέτησαν τους επισκέπτες, προς αμοιβαίο όφελος δικό τους, των επισκεπτών, αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα. Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους συλλόγους, τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις και γενικότερα τους συμμετέχοντες από άλλες περιοχές.

Αποδεικνύεται ότι όταν όλοι μαζί θέτουμε στόχους, και εδώ αναφέρομαι στο στόχο της προβολής του τόπου μας, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Τέλος, αξίζουν έπαινοι στο Δήμο Βιστονίδας για τις εκδηλώσεις των μουτζούρηδων στον Πολύσιτο, στο Δήμο Σταυρούπολης για την αναπαράσταση του εθίμου της Καμήλας, και στους άλλους Δήμους για τις αντίστοιχες εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας, που συμπλήρωσαν και ολοκλήρωσαν την εικόνα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων των επισκεπτών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέες αυξήσεις τα καύσιμα

Αλλαγές προβλέπονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Μιλάει στο «Ε» ο Πρόεδρος Βενζινοπωλών Ξά…