Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, 607 νέες προσλήψεις

Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, 607 νέες προσλήψεις

0

Στο προσκήνιο έρχονται δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, μετά τη λήξη της προθεσμίας της προκήρυξης 24Ι19Κ/2004 (551 θέσεις σε διάφορους φορείς).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προκήρυξη για τους 82 μονίμους υπαλλήλους διαφόρων κατηγοριών και ειδικοτήτων. Με τη νέα προκήρυξη (ΦΕΚ537) θα προσληφθούν υπάλληλοι της Υπηρεσίας Εκτύπωσης Εντύπων και Αξιών του Δημοσίου του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Κεντρική Υπηρεσία), του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ), του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους(ΟΔΔΗΧ), της Περιφ. Νοτίου Αιγαίου (Ειδικ. Υπηρεσ. Διαχεφ. ΠΕΠ), του Εθνικού Τυπογραφείου, του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης του ΔΙαπανεπιστημιακού Κέντρου Αναγνωρίσεως Τίτλων Σπουδών Αλλοδαπής (ΔΙΚΑΤΣΑ) και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Χημικών(υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας).

Οι ημερομηνίες για κατάθεση αιτήσεων

Η κατανομή των θέσεων προβλέπει 24 θέσεις ΠΕ, 22 θέσεις ΤΕ και 36 θέσεις ΔΕ. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες έως και το έτος 1984. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σης 9 Φεβρουαρίου.

Άλλη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 525 υπαλλήλων σης νομαρχίες.

Πρόκειται για την προκήρυξη 27/21Κ/2004.

Οι ειδικότητες που κυρίως ζητούνται είναι ιχθυολόγοι, γεωλόγοι, γεωπόνοι, κτηνίατροι, τοπογράφοι μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί κ.λπ. Θα προσληφθούν υπάλληλοι των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ.

Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται σης 16 Φεβρουαρίου.

Οι περισσότερες θέσεις αφορούν κτηνιάτρους (64 θέσεις), γεωπόνους (52 θέσεις), πολιτικούς μηχανικούς ΠΕ (47 θέσεις), πτυχιούχους Πληροφορικής ΠΕ (25), πoλιτικoύς μηχανικούς ΤΕ (24), Πληροφορικής ΤΕ (49), επόπτες Δημόσιας Υγείας (36) και κοινωνικής Εργασίας ΤΕ (10).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μοίρασαν… την πίτα του Νομαρχιακού προεδρείου

Συμπιλίδου, πρόεδρος, Χατζημεμίς Τουρκές Αντιπρόεδρος, Στάντζιου γραμματέας. Συμπιλίδου: «…