Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Έως τις 26 Απριλίου η παράταση της Ενίσχυσης Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Έως τις 26 Απριλίου η παράταση της Ενίσχυσης Νεανικής Επιχειρηματικότητας

0

Στα πλαίσια ενημέρωσης το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης κάνει γνωστό στους ενδιαφερόμενους ότι το πρόγραμμα «Ενίσχυση Νεανικής Επιχειρηματικότητας»- Δ' κύκλος πήρε παράταση έως τις 26 Απριλίου.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη, υποστήριξη καν προώθηση της επιχειρηματικότητας των νέων μέσω χρηματοδοτικών ενισχύσεων για τη δημιουργία νέων και βιώσιμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν νέοι και νέες που γεννήθηκαν από το 1966 μέχρι και το 1987, είναι άνεργοι, μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες και δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα κατά το διάστημα από 01.01.2004 ως και την ημερομηνία προκήρυξης-προδημοσίευσης του προγράμματος.

Οι χρηματοδοτικές ενισχύσεις θα χορηγηθούν για την υλοποίηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών σχεδίων στους τομείς της Μεταποίησης και τις λοιπές επιλέξιμες δραστηριότητες.

Η επιχορήγηση των προτάσεων που θα επιλεγούν θα ανέλθει στο 50% του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρότασης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ για τον τομέα της Μεταποίησης και τα 100.000 ευρώ για τις λοιπές επιλέξιμες δραστηριότητες, με κατώτατο όριο για όλες τις περιπτώσεις τα 30.000 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και για την παραλαβή των εντύπων συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ξάνθης και συγκεκριμένα στο τηλέφωνο 2541072878 κα. Σταματιάδου Ελένη, κα. Αχταρίδου Φένια, κα Κορδιά Λαμπρινή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανασυντάσσουν… τις δυνάμεις τους τα Δημόσια ΙΕΚ

Θόρυβος από δημοσιεύματα για μη προκήρυξη νέων τμημάτων από τον ΟΕΕΚ για το εαρινό εξάμηνο…