Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Σε ετοιμότητα Γούναρης- Κιούση για τον 2ο γύρο στον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης

Σε ετοιμότητα Γούναρης- Κιούση για τον 2ο γύρο στον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης

0
peas

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το τελικό αποτέλεσμα 123

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι δύο πλέον διεκδικητές της θέσης του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης που θα αναμετρηθούν στον επαναληπτικό γύρο της ερχόμενης Κυριακής.

Σήμερα, οι δύο υποψήφιοι, η κ. Κυριακή Κιούση και ο κ. Κώστας Γούναρης, σχολιάζουν στο «Ε» το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ενώ αναφέρονται και στην τελική αναμέτρηση της Κυριακής.

Η κ. Κιούση χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ικανοποιητικό για την ίδια αναφέροντας πως οι εκλογές στον Σύλλογο είναι μακριά από πολιτικές αποχρώσεις ενώ σχολιάζοντας την ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής τονίζει πως είναι αισιόδοξη χωρίς να αμφισβητεί την αγάπη που δέχεται από τους συναδέλφους δικηγόρους ο «αντίπαλός» της κ. Γούναρης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα των εκλογών όσον αφορά σε μένα. Τώρα κατεβαίνουμε στον δεύτερο γύρο ο κ. Γούναρης και εγώ. Θεωρώ ότι οι συνάδελφοι θα ψηφίσουν και πάλι με αναφορά στην προσωπικότητα του καθένα διότι οι εκλογές μας δεν έχουν ούτε πολιτικό, ούτε κομματικό χαρακτήρα. Απλά ψηφίζουν ανθρώπους οι οποίοι μπορούν και πιστεύουν ότι θα βοήσουν στον σύλλογο και τα προβλήματά του.

Αισιοδοξώ για το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως και ο Κώστας Γούναρης είναι ένας καλός συνάδελφος. Είμαστε δύο άνθρωποι που δεχόμαστε αγάπη από τους συναδέλφους και αναμένουμε να δούμε ποιος από τους δυο θα επικρατήσει» τόνισε ο κ. Κιούση.

Ο κ. Γούναρης στις δηλώσεις του τονίζει πως οι εκλογές του δευτέρου γύρου θα είναι το ίδιο ενδιαφέρουσες με αυτές της προηγούμενης Κυριακής.

Οι υποψηφιότητες όπως επισημαίνει, αυτών που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο ήταν το ίδιο αξιόλογες με αυτών που συνεχίζουν.

Βέβαια η τελική απόφαση των συναδέλφων του, θα δείξει και το αποτέλεσμα της Κυριακής…

«Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου επιβεβαίωσε την πρώτη εκτίμηση ότι ήταν παρακινδυνευμένη κάθε πρόβλεψη για τις εκλογές αυτές στο δικηγορικό σύλλογο. Η παρουσία πέντε υποψηφίων και με το γεγονός ότι οι τέσσερις πρώτοι τουλάχιστον είχαν μεταξύ τους μια μικρή διαφορά, νομίζω πως έδειξε ότι οι εκλογές ήταν ενδιαφέρουσες και πιστεύω πως το ίδιο ενδιαφέρουσες θα είναι και για τον δεύτερο γύρο.

Όλες οι υποψηφιότητες ήταν αξιόλογες τόσο των συναδέλφων που δεν συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο όσο και αυτών που συνεχίζουν. Τον τελικό λόγο έχουν οι συνάδελφοί μας την Κυριακή.

Στο Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης έχουν προ πολλού ξεπεραστεί οι στείροι κομματικοί διαχωρισμοί. Απόδειξη τούτου είναι ότι στις εκλογές για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων επέλεξε υποψηφίους διαφορετικών κομματικών απόψεων και διαφορετικών προτιμήσεων σε προέδρους».


ΧΡΥΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν…

Καθοριστική η παρουσία τους στην Νοτιοανατολική Ασία. Μιλά στο «Ε» η κ. Ελευθερία Παρθενοπ…