Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Δίπλα στους εργαζομένους της ΣΕΚΑΠ ο ΣΥΡΙΖΑ

Δίπλα στους εργαζομένους της ΣΕΚΑΠ ο ΣΥΡΙΖΑ

0
sekap-empros

Αντιδρά στην πώληση της εταιρίας σε ιδιώτη

Την στήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ για να μην κλείσει η καπνοβιομηχανία του νομού εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με ανακοίνωσή του, όπου δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί τις πρωτοβουλίες του και μέσα και έξω από τη Βουλή. Η τοπική οργάνωση, παρά την υποχώρηση των εργαζομένων, τονίζει ότι η μάχη θα αφορά και την παραμονή της εταιρίας στο δημόσιο και τη διατήρηση του συνεταιριστικού χαρακτήρα της.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τη ΣΕΚΑΠ
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  Ξάνθης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, που αγωνίζονται ενάντια στο ξεπούλημα της και δηλώνει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα επιτρέψει να κλείσει η μοναδική συνεταιριστική βιομηχανία του νομού μας.
Ο αγώνας των εργαζόμενων για να μην χαθεί καμία θέση εργασίας, για να διατηρηθεί η συνεταιριστική μορφή της επιχείρησης ,για να παραμείνει η ΣΕΚΑΠ στον έλεγχο της Αγροτική Τράπεζας είναι αγώνας ο οποίος πρέπει να συνδυαστεί με την απόκρουση των μνημονιακών πολιτικών που ξεκίνησαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΛΑΟΣ και ολοκληρώνονται με τη σημερινή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ,όπως πεντακάθαρα φάνηκε και από τη συζήτηση στη Βουλή κατά τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί τους εργαζόμενους στη ΣΕΚΑΠ , μέσα και έξω από την Βουλή και θα προχωρήσει άμεσα στην ανάληψη πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της παραμονής της ΣΕΚΑΠ στο δημόσιο , με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…