Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου του ΑΟΞ με τον Ιωνικό στα Πηγάδια

Την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου του ΑΟΞ με τον Ιωνικό στα Πηγάδια

0

Στα δέκα ευρώ η τιμή των μεμονωμένων  εισιτηρίων

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στα πλαίσια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τo υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι στα 10 € και αφορούν μόνο τη Θύρα Γ1. Για τα παιδιά έως 12 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.

Για τους κατόχους διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η απόδειξη της αγοράς του εισιτηρίου, ενώ για τους δικαιούχους των δωρεάν εισιτηρίων θα υπάρχει λίστα στις εισόδους των αντίστοιχων Θυρών. Για τα δωρεάν εισιτήρια των χορηγών μας, θα υπάρχει η σχετική λίστα στην Θύρα Β1.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρες 11-17:00 στα γραφεία της ομάδας στα Πηγάδια ή μέσω internet (viva.gr).

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Απαραίτητη είναι η χρήση της μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών.

Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακού (72 ωρών).

ΦΩΤΟ:  xanthi-arena

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επτά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Ταεκβοντό της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα έγχρωμων ζωνών Βορείου Ελλάδος Ολοκληρώθηκε το 2ο προκριματικό …