- 6 φύλλα κρούστας (25Χ40)Â
- 2 στήθη κοτόπουλοÂ
- 1/2 πιπεριά κόκκινηÂ
- 1/2 πιπεριά πράσινηÂ
- 25 γρ. βούτυροÂ
- 25 γρ. αλεύριÂ
- 300 γρ. γάλαÂ
- 60 γρ. καλαμπόκιÂ
- Λάδι για σωτάρισμαÂ
- Έξτρα βούτυρο για τα βουτυρώματα Â Â
Βουτυρώνετε τα φύλλα κρούστας και τα βάζετε ανά 2 το ένα πάνω στο άλλο κόβοντάς τα σε τετράγωνα κομμάτια 10εκατοστών. Βάζετε το ένα τετράγωνο πάνω στο άλλο έτσι που να σχηματίζει αστέρι. Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και στο κέντρο του κάθε αστεριού βάζετε μια μπάλα αλουμινόχαρτο για να κρατήσουν χώρο για την γέμιση και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 8-10 λεπτά περίπου να ροδίσουν.
Κόβετε το κοτόπουλο και τις πιπεριές σε λωρίδες και τις τηγανίζετε στο λάδι. Λιώνετε το βούτυρο, προσθέτετε το αλεύρι και μετά το γάλα σιγά – σιγά όπως στην μπεσαμέλ και ανακατεύετε ως που να πήξει. Ρίχνετε μέσα στην σάλτσα το κοτόπουλο με τις πιπεριές, το καλαμπόκι και αλατοπίπερο και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε την γέμιση μέσα στα αστέρια και σερβίρετε.