Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Από Δευτέρα βρίσκει τη… στέγη της η προσχολική αγωγή στην Ξάνθη

Από Δευτέρα βρίσκει τη… στέγη της η προσχολική αγωγή στην Ξάνθη

0

Ολοκληρώνεται έως το Σάββατο η τοποθέτηση και σύνδεση δικτύων των ΠΡΟΚΑΤ αιθουσών για τα προνήπια

 Μπήκαν οι δέκα οικίσκοι. Γ. Ζερενίδης: ‘Είμαστε από τους πρώτους δήμους που παρέλαβαν εξαιτίας της ετοιμότητάς μας’. Ε. Στυλιανίδου: ‘Είμαστε πολύ χαρούμενοι’

Το… σπίτι της βρίσκει η προσχολική αγωγή στην Ξάνθη, όπως μεταφέρει, εκφράζοντας τη χαρά της η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης Εύη Στυλιανίδου, με αφορμή την τοποθέτηση των οικίσκων που θα στεγάσουν την προσχολική φοίτηση των 224 προνηπίων του δήμου.

Η τοποθέτηση των οικίσκων ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε χθες, ενώ από σήμερα «παίρνει μπρος» η σύνδεση με τα δίκτυα υποδοχής (ύδρευση, αποχέτευση, ρεύμα κλπ).

Όπως μας μετέφερε ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης, η πρώτη φάση της τοποθέτησης ολοκληρώθηκε πρώτα στο 5ο, 20 και 4ο δημοτικό και στη συνέχεια στο 9ο, 6ο και 3ο νηπιαγωγείο. Ουσιαστικά, απαιτούνται δύο ημέρες για την τοποθέτηση και άλλες δύο περίπου για τις συνδέσεις και την τοποθέτηση του εξοπλισμού (καρέκλες, θρανία, πίνακες, κουρτίνες κλπ). «Έως το Σάββατο θα είναι όλα έτοιμα, ώστε από Δευτέρα, οι νέες τάξεις να υποδεχθούν τα παιδιά» σημείωσε ο κ. Ζερενίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι «χάρη στις ενέργειες και τις επαφές που κάναμε στην Αθήνα, όπου έγινε αντιληπτή η ετοιμότητα του δήμου μας, καταφέραμε να είμαστε από τους πρώτους που παραλαμβάνουν τους οικίσκους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ποια καταστήματα λειτουργούν σήμερα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ   Φέτος, όπως είναι γνωστίς, αργία θεωρείται …