Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σπεντζοφάι

Σπεντζοφάι

0

Υλικά
½ κιλό λουκάνικο πικάντικο με μπαχαρικό
½ κιλό πιπεριές μακρόστενες, μία καυτερή
5-6 ντομάτες φρέσκιες
Αλάτι, πιπέρι  

Εκτέλεση
Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια και το τηγανίζουμε. Κόβουμε τις πιπεριές στα δύο και τις τηγανίζουμε ελαφρά ώστε να πάρουν μια γλυκιά γεύση. Στο μεταξύ έχουμε βάλει μια κατσαρόλα στη φωτιά με την τριμμένη ντομάτα, το αλατοπίπερο και μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές και το λουκάνικο. Τ’ αφήνουμε να σιγοβράσουν με λίγο νερό. Αν το λουκάνικο έχει αρκετό λίπος δεν βάζουμε καθόλου λάδι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γεμιστό κατσικάκι με συκωτάκια και ρύζι

1 μπούτι κατσίκι, ανοιγμένο 500 ml ζωμός, λαχανικών 50 ml κρασί, λευκό 200 γρ. συκωτάκια, …