Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενημερωτική επιστολή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

Ενημερωτική επιστολή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ξάνθης

0

Αγαπητοί συμπολίτες

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ξάνθης , επιθυμεί να διευκρινίσει ότι η στοματική υγεία είναι αναπόσπαστο μέρος της συνολικής υγείας και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από το κοινό.

Οι Έλληνες Οδοντίατροι διαθέτουν εκπαίδευση και δεξιότητες, ώστε να διασφαλίσουν την στοματική υγεία, όπως το έπραξαν και στη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, λαμβάνοντας όλα τα επιστημονικά ενδεδειγμένα μέτρα τόσο ατομικής προστασίας, όσο και της προστασίας των ασθενών και του προσωπικού τους.

Στο πλαίσιο αυτό η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (Ε.Ο.Ο.) και οι κατά τόπους Οδοντιατρικοί Σύλλογοι (Ο.Σ.) ενημερώνουν το κοινό, ότι η παροχή οδοντιατρικής θεραπείας από τους Οδοντιάτρους που δραστηριοποιούνται στη Χώρα μας και ακολουθούν τις αναλυτικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί από την Ε.Ο.Ο. και τους Ο.Σ. είναι ασφαλής.

Τονίζουμε, ότι η πρόληψη είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την συνολική υγεία και όχι μόνον την στοματική και πρέπει να παρέχεται σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα Οδοντίατρου.

Είναι αυτονόητο πάντως ότι σε περιπτώσεις ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και υπάρχει η δυνατότητα χρονικής επιλογής, επιλέγουμε περιόδους όπου δεν υπάρχει έξαρση κρουσμάτων Covid-19.

Ζητήστε λοιπόν, σήμερα από τον/την Οδοντίατρο που εμπιστεύεστε, τη γνώμη του, για τυχόν προληπτική εξέταση ή αποκατάσταση οδοντιατρικού προβλήματος. Η αναβολή και η καθυστερημένη θεραπεία δεν είναι προς όφελος της υγείας σας.

Με τιμή για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ                                                 ΕΛΕΝΗ ΔΑΣΤΕΡΙΔΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …