Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητής παράτησε 7 παράτυπους μετανάστες στο κέντρο της πόλης και διέφυγε

Διακινητής παράτησε 7 παράτυπους μετανάστες στο κέντρο της πόλης και διέφυγε

0

Ανάμεσά τους 2 ανήλικα παιδιά – Τέθηκαν σε καραντίνα

 

Οι αστυνομικοί δεν τον καταδίωξαν για να μην γίνει ατύχημα μέσα στην πόλη

 

 

 Νέο περιστατικό διακίνησης παράτυπων μεταναστών τάραξε χθες το μεσημέρι την πόλη μας αφού ο διακινητής ακινητοποίησε το όχημα στην Μ. Καραολή και διέφυγε παρατώντας σε κατάσταση σοκ 7 μετανάστες μεταξύ των οποίων 2 ανήλικα παιδιά και 1 γυναίκα.

Τους παράτησε στο κέντρο της πόλης  και διέφυγε – Οι αστυνομικοί δεν τον καταδίωξαν για να μην γίνει ατύχημα μέσα στην πόλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε», το όχημα έγινε αντιληπτό από την Τροχαία Ξάνθης ενώ κινούνταν στην περιφερειακή οδό λίγο έξω από την ανατολική είσοδο της Ξάνθης. Προφανώς και ο οδηγός του οχήματος κατάλαβε την παρουσία των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα εισερχόμενος μέσα στην πόλη. Οι αστυνομικοί δεν προέβησαν σε καταδίωξη προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να προκληθεί ατύχημα μέσα στην πόλη με θύματα πολίτες. Παρά ταύτα το όχημα ήταν υπό παρακολούθηση. Ο οδηγός που έδειξε ότι πανικοβλήθηκε διέσχισε με μεγάλη ταχύτητα την οδό Δημοκρίτου για να καταλήξει στην Μ.Καραολή και να ακινητοποιήσει το όχημα στην συμβολή των οδών Καραολή και Τσιμισκή. Αμέσως διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Σοκαρισμένοι οι επιβαίνοντες

Σε κατάσταση σοκ εξήλθαν από το όχημα 7 συνολικά άτομα μεταξύ των  οποίων 2 ανήλικα παιδιά και παρελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Διενεργείται προανάκριση ενώ όπως προβλέπεται τα άτομα έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…