Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Η σειρά του Μωραΐτη ν’ απαντήσει στον Αθανασιάδη

Η σειρά του Μωραΐτη ν’ απαντήσει στον Αθανασιάδη

0

Σίριαλ απαντήσεων και νέων επιστολών, συνέχεια. Τη φορά αυτή τησκυτάλη παίρνει ο υποψήφιος πρόεδρος και μέχρι πρότινος αντιπρόεδροςτου ΕΒΕ κ.Στέλιος Μωραΐτης. Απαντά κι αυτός στον επικεφαλής της αντιπολίτευσηςκαιυποψήφιο πρόεδρο του  ΕΒΕκ. Γιάννη  Αθανασιάδη,αποδίδοντάς του ευθύνες μάλισταγια την κυβερνητική πολιτική στον οικονομικό τομέα!! σα να είναι αυτόςο υπουργόςΟικονομικών της προηγούμενης κυβέρνησης. Τέλος, λίγες ημέρες πριν τιςεκλογές ,αντί για θέσεις και προτάσεις των υποψηφίων οι επαγγελματοβιοτέχνεςβιώνουν μιαστείρα αντιπαράθεση.
 
Το κείμενο Μωραΐτη
Ηεξαρτημένη επιμελητηριακή πρωτοβουλία γιατην Ξάνθη του κ. Αθανασιάδη, από τους εκπροσώπους της τρόικας και τωνμεγαλοσυμφερόντων, δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι «ποιμενικές θεωρίες»πουχρησιμοποιεί αφενός ο ίδιος (κοπάδι) αφετέρου ο στενός συνεργάτης τουκ.Χατζηγκενέ περί «προβάτων» της μειονότητας, δεν τους τιμούν, αλλά τουςεκθέτουνγιατί προσβάλουν το εκλογικό σώμα του ΕΒΕ Ξάνθης. 
Όσοναφορά τα περί «κομματικήςνομιμότητας», σας υπενθυμίζουμε ότι το 2006 και ενώ στο νομό μας τοΠΑΣΟΚ πουστηρίζει, την κατά τα άλλα «ανεξάρτητη» επιμελητηριακή πρωτοβουλία σας,είχεεκλέξει 2 βουλευτές από τους 3 στο Νομό μας, την ίδια χρονιά, οσυνδυασμός μαςτιμήθηκε με το ανεπανάληπτο ποσοστό του 82%. Συνεπώς, ο επιχειρηματικόςκόσμοςψήφισε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι σαν «κοπάδι» και«πρόβατα» όπωςεσείς ισχυρίζεστε.
Υπενθυμίζουμεακόμα, ότι κανένας από τουςεκλεγμένους του συνδυασμού σας, δεν συμμερίζεται τις απόψεις σας καιγι’ αυτόάλλωστε δεν βρίσκεται στο νέο σας ψηφοδέλτιο. Ακόμα και ο κ. Χατζηγκενέ, ο οποίος δε κατόρθωσε ναεκλεγεί με τοψηφοδέλτιό σας,  αφενόςμεν ντρέπεται ναπει ότι κατεβαίνει μαζί σας, και έτσι διαδίδει ψευδώς ότι κατεβαίνειδήθεν«ανεξάρτητος».  Αφετέρουδε, προσπαθεί ναεξαπατήσει τους μειονοτικούς ψηφοφόρους, προκειμένου να εκλεγεί ο ίδιοςκαι ναδιασωθεί ο «μέντοράς» του βουλευτής, που τον υποχρέωσε να κατέβει στοίδιοψηφοδέλτιο μαζί σας.
Πρέπειεπιτέλους να αντιληφθείτε ότι,  οικαρέκλες στο επιμελητήριο, δε χαρίζονταικαι ούτε κρατούνται με ψήφους εμπιστοσύνης, αλλά κερδίζονται με αγώνες,αποφασιστικότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη-αναγνώριση και τιμή από τοεκλογικόΣώμα.
Κατάντιαείναι να μη γνωρίζεις σε ποιον να«χρεώσεις» την σημερινή  «μαύρηκαθημερινότητα» των επιχειρήσεων, αλλά και του κάθε πολίτη της Ξάνθηςμας, τηστιγμή που ο επιχειρηματικός κόσμος στο Νομό μας βρίσκεται στο χείλοςτουγκρεμού.
Ηκατάντια αυτή, δεν οφείλεται κ.Αθανασιάδη στα Επιμελητήρια που συμβουλεύουν την πολιτεία αλλά,
σ’αυτούς που εκδίδουν υπουργικές αποφάσειςπροσπαθώντας να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα,
σ’αυτούς που εκτελούν  εντολέςτης τρόικας και τωνμεγαλοσυμφερόντων,
σ’αυτούς που βύθισαν την οικονομία μαςστην ύφεση και στον βούρκο,
σ’αυτούς που κατάντησαν ξέφραγο αμπέλι ταβόρια σύνορα του Νομού μας,
σ’αυτούς που δεν εφαρμόζουν τους νόμουςκαι έτσι οργιάζει το παραεμπόριο,
σ’αυτούς που έχουν μηδενικές αναπτυξιακέςπροτάσεις,
σ’αυτούς που έκαναν τη λέξη «χαράτσι»καθημερινότητα,
σ’αυτούς που  με περίεργα Δημοψηφίσματα κάνουν  ηρωική έξοδο  προσπαθώντας  ναδιασωθούν από την χλεύη των Ελλήνων,
Στουςκυβερνώντες, που τα δυο τελευταίαχρόνια όντας ασυνεπείς, ζητούν συνέπεια από το μετερίζι του κάθεεπιχειρηματία,διδάσκοντας έτσι ασυνέπεια με την συμπεριφορά τους, μη καταβάλλοντας το12%,και σπρώχνοντας τις εναπομένουσες επιχειρήσεις που παλεύουν, στηνάβυσσο.
Δεθέλουμε να σας αδικήσουμε κ. Αθανασιάδη.Με άριστα το 10 παίρνετε 11 με το να αναγινώσκετε και να αντιγράφετεόσα σαςυπαγορεύουν οι πολιτικοί «μέντορές» σας και τα μεγαλοσυμφέροντα,αδιαφορώνταςγια τα συμφέροντα του τόπου μας και των επιχειρήσεων.
Κρίμα!στις 4 & 5 Δεκεμβρίου θα πάρετετην απάντηση και από τον επιχειρηματικό κόσμο της Ξάνθης.
 
Γιατον Συνδυασμό
ΕπιχειρηματικήΔράση-Αναπτυξιακή Πορεία
Ουποψήφιος Πρόεδρος
ΣτυλιανόςΜωραϊτης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους

Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου από τον πρωθυπουργό Με μήνυμα για …