2 καρότα
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
1 iceberg
1/2 λάχανο
1 ξινόμηλο με τη φλούδα
1 φλ. τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο
Για τη σος γιαουρτιού
1 κεσεδάκι (200 γραμμ.) γιαούρτι
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα σε χοντρό τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το σέλερι. Χοντροκόβουμε το iceberg και το λάχανο. Πλένουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε καρέ με τη φλούδα του. Σε βαθιά σαλατιέρα βάζουμε όλα τα κομμένα λαχανικά και το ξινόμηλο. Πασπαλίζουμε με το καλαμπόκι. Σε μπολ βάζουμε το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε αλάτι και ζάχαρη. Με ένα πιρούνι τα διαλύουμε καλά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Περιχύνουμε τα λαχανικά με τη σος γιαουρτιού. Ανακατεύουμε καλά. Παγώνουμε τη σαλάτα για 10΄ και σερβίρουμε.