Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Πολύ κέφι, μουσική και χορός στην ετήσια συνάντηση του συλλόγου Ποντίων

Πολύ κέφι, μουσική και χορός στην ετήσια συνάντηση του συλλόγου Ποντίων

0

Παραβρέθηκαν ποντιακά σωματεία γειτονικών πόλεων, χόρεψαν τα συγκροτήματα του συλλόγου

« Όσο υπάρχουν μικρά παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν ποντιακά, μπορούμε να νοιώθουμε υπερήφανοι και αισιόδοξοι ότι ο Ποντιακός Ελληνισμός θα συνεχίσει την πορεία που του πρέπει», τόνισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Θεόδωρος Ρωμανίδης, στο σύντομο καλωσόρισμα και έκφρασης ευχαριστιών στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που δημιούργησαν αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2020.

Ανάμεσα τους φίλοι από τα αδελφά Σωματεία «Τραπεζούντα» , «Εύξεινος Πόντος» και «Σαππών» Κομοτηνής, Κεχροκάμπου, «Νέστος» Χρυσούπολής, Μικρασιατών Ξάνθης, ΦΕΞ, «Πυρρίχιος» Δράμας και Κιζαριωτών, Ποντίων χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες»..

Χειροκροτήθηκαν θερμά τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, junior-παιδικό- που άνοιξαν την εκδήλωση παρουσιάζοντας δείγματα της δουλείας τους που γίνεται από τους εθελοντές χοροδιδασκάλους του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Ευφραιμίδης Νίκολαος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Τσέπελης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Δήμου Ξάνθης κ. Μπούτος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ασκαρίδη Ηλίας, ο Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων κ. Κουρτίδης Κωνστανίνος, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ κ. Ταρενίδης Παναγιώτης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης , ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι,

 

Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες Κώστας Θεοδοσιάδης, Ιωαννίδης Γιώργος, Μπάμπης Κεμανετζίδης , Δημήτρης Ξενιτόπουλος, Γιώργος Πετρίδης και ο Δημήτρης Θωΐδης με το θαυμάσιο πρόγραμμα τους κράτησαν στις πίστες χορού τους θαμώνες μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, τους μουσικούς του Συλλόγου μας Ελευθεριάδη Αθανάσιο, Κουμουλίδη Γιώργου, Τσαρμαντίδη Κώστα και Μιχάλη Θεοχαρίδη που πλαισίωσαν την παρουσίαση των χορευτικών, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την μεγάλη τους συμμετοχή και αγάπη προς τον Σύλλογο, τα Μ.Μ.Ε της πόλης για την προβολή της εκδήλωσης, καθώς και τον εμπορικό κόσμο της Ξάνθης που συνέδραμε με δωροθέτηση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μια Ξανθιώτικη ιστορία….για την Γιορτή του Λαζάρου

Η μικρή Πηνελόπη γεννήθηκε στην Ξάνθη ανήμερα το Σάββατο του Λαζάρου. Οι γονείς όλο χαρά, …