Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βαριά ήττα της Ξάνθης στην Τρίπολη με 5-0

Βαριά ήττα της Ξάνθης στην Τρίπολη με 5-0

0

Σκόρπισε η ομάδα παρά τις αλλαγές συστημάτων που έκανε ο Παράσχος

Βαριά ήττα της Ξάνθης στην Τρίπολη με 5-0

Σκόρπισε η ομάδα παρά τις αλλαγές συστημάτων που έκανε ο Παράσχος

 

Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η τοπική ομάδα που δεν μπορεί να σταυρώσει βαθμό το τελευταίο διάστημα. Ήταν κάκιστη στην Τρίπολη δεν μπορούσε να αντιδράσει πάρα μόνο σε ελάχιστες στιγμές, σκόρπισε κυριολεκτικά, χάνοντας με 5-0, το βαρύτερο σκορ όχι μόνο στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και των τελευταίων ετών.

Ο Αστέρας πέτυχε τη μεγαλύτερη φετινή του νίκη, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφερε να επικρατήσει κατά κράτος της δικής μας ομάδας πετυχαίνοντας δύο γκολ τα πρώτα 25 λεπτά του παιχνιδιού, ενώ σκόραρε πέντε γκολ με πέντε διαφορετικούς παίκτες. Σίτο, Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες και Σουάρεθ βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Μάλιστα πέτυχαν ένα ακόμη γκολ με τον Μαρτίνεθ το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση του VAR.

Στο β΄ μέρος η Ξάνθη ανέβηκε, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Μάλιστα στο 82΄ σε μία κόντρα επίθεση ο Λουίς Φερνάντες έκανε το 3-0 και έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τέρκι υπέπεσε σε πέναλτι, που δόθηκε με τη βοήθεια του VAR, και είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 4-0. Στο 5’ των καθυστερήσεων ο Σουάρεθ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αστέρα.

Η Ξάνθη έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα. Ουσιαστικά μόνο για πέντε-δέκα λεπτά απείλησε την εστία των Αρκάδων και ίσως αν σε δύο σουτ των Στούρτζεον και Τερκί στο 67′ και 72′ αντίστοιχα ο Παπαδόπουλος δεν είχε κρατήσει το μηδέν τα πράγματα να είχαν πάρει άλλη τροπή.

Ο Παράσχος προσπάθησε να αλλάξει την κακή εικόνα της Ξάνθης κάνοντας αλλαγή πριν τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα στο παιχνίδι, κάνοντας μια ακόμη με την έναρξη του δευτέρου μέρους και αλλάζοντας και το σύστημα της ομάδας του τουλάχιστον τρεις φορές στη διάρκεια της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά τίποτα δεν έπιασε και δεν βοήθησε την Ξάνθη να αλλάξει την εικόνα της.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Βαλιέντε (77’ Μπ. Φερνάντες), Ματρικάρντι, Μουνάφο, Λουίς Φερνάντες (90+2’ Δαβίκας), Καπίγια, Σίτο (60’ Τασουλής) Μπαράλες.
ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Μαλεζάς (66’ Μουλέν), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Τερκί, Φασίδης, Ντε Λούκας (36’ Μπαριέντος), Καμαρά, Τεϊσέιρα, Ντε Αμορίμ (46’ Στράτζεον), Φοσέ.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…