Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρελή καταδίωξη διακινητή στο κέντρο των Αβδήρων

Τρελή καταδίωξη διακινητή στο κέντρο των Αβδήρων

0

Εγκλωβίστηκε όχημα με βουλγάρικες πινακίδες που διακινούσε 13 παράτυπους μετανάστες

 

Τους συνέλαβαν Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης – 4 περιπολικά καταδίωκαν το όχημα από την Εγνατία

 

Μια τρελή καταδίωξη με πρωταγωνιστή ένα τζιπ με βουλγάρικες πινακίδες και 4 περιπολικά της Αστυνομίας εκτυλίχτηκε σαν σε σενάριο αστυνομικής ταινίας  λίγο μετά τις  5 το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου στο κέντρο των Αβδήρων μπρος τα έκπληκτα μάτια των κατοίκων που κυριολεκτικά δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Ένα τζιπ με 13 παράτυπους μετανάστες εγκλωβίστηκε στο κέντρο των Αβδήρων

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που άκουσαν σειρήνες περιπολικών και ανάστατοι τινάχτηκαν από τα σπίτια τους, είδαν  ένα τζιπ με βουλγάρικες πινακίδες που εισήλθε με μεγάλη ταχύτητα από την κεντρική οδό που συνδέει τον οικισμό με την παραλία. Πίσω του περιπολικά. Ο οδηγός του τζιπ προσπάθησε να βρει διέξοδο και να διαφύγει όμως εγκλωβίστηκε σε στενό σοκάκι στις παρυφές του παραδοσιακού οικισμού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν τον οδηγό και τους 13 παράτυπους μετανάστες που μετέφερε στοιβαγμένους μέσα στο τζιπ.

Είναι όλοι νεαρής ηλικίας 10 άνδρες και 3 γυναίκες. Τρεις απ’ αυτούς προσπάθησαν να διαφύγουν μπαίνοντας μέσα σε αυλές παρακείμενων σπιτιών αλλά τα 4 περιπολικά και οι αστυνομικοί είχαν ήδη περικυκλώσει όλη την περιοχή και τους συνέλαβαν. Έως και τις 6.15 το απόγευμα οι συλληφθέντες κρατούνταν στην άκρη του δρόμου υπό φρούρηση περιμένοντας το ειδικό αστυνομικό όχημα για να τους μεταφέρει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταδίωξη του οχήματος ξεκίνησε από την Εγνατία και ο διακινητής για να διαφύγει μπήκε από την Εθνική οδό καταλήγοντας στον οικισμό των Αβδήρων. Μια συνήθης τακτική που έχει παρατηρηθεί και στην Ξάνθη που κρύβει πολύ μεγάλους κινδύνους για τους πεζούς και οδηγούς. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν συμβεί σοβαρά δυστυχήματα στην προσπάθεια των διακινητών να διαφύγουν είτε παράσυρσης πεζών είτε σύγκρουσης με άλλα οχήματα που θα βρεθούν στην πορεία τους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…