Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με άνετη πλειοψηφία εδρών ο Μίχογλου

Με άνετη πλειοψηφία εδρών ο Μίχογλου

0
dimarxio_topeirou-empros

Εκλέγει 13 δημοτικούς συμβούλους έναντι 8 του Κηλικιώτη και 6 του Δαλάτση

 

Ποιο θα είναι το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου  – Οι 3 πρώτοι σε ψήφους

 

Την μεγαλύτερη πλειοψηφία σε αριθμό εδρών κατάφερε να εκλέξει η παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» του Θωμά Μίχογλου. Εκλέγει συνολικά 13 δημοτικούς συμβούλους έναντι 8 της «Νέας Πνοής» του Άγγελου Κηλικιώτη και 6 της παράταξης «Όλοι μαζί για την Αλλαγή» του Κώστα Δαλάτση.

Οι 13 σύμβουλοι του Μίχογλου

Εκλέγονται: οι : Γιοβανόπουλος Άγγελος, Παπαδόπουλος Δμήτριος, Τζελεπάκη Θεόδωρος, Κουτσομιχάλης Χαράλαμπος, Ψεμματάς Δημήτριος, Βαχαρέλη Σμαράγδα, Χουσεϊν Ογλου Σουνάη, Χαλήτ Ογλού Μουμίν, Δραμπίδης Ρήγας, Αγγελάκης Πασχάλης,  Χαραλαμπίδης Βασίλειος, Κετίπης Αριστείδης και Σπυριδόπουλος Χαράλαμπος.

Οι 7+1 του Κηλικιώτη

Η παράταξη Κηλικιώτη εκλέγει εκτός από τον  ίδιο τους: Τερζή Αθανάσιο, Σαλή Ογλού Τζεμ, Χουσνή Ογλού Σιαμπάν, Καρκαλιάνη Αναστασία, Λουκμακιά Αθανάσιο, Λεπτοκαρίδη Χαράλαμπο. Για την 7η έδρα ισοψηφούν ο Γκοτζιαμάνης Απόστολος με τον Καζάκο Γεώργιο οι οποίοι έλαβαν από 300 ψήφους.

Οι 5+1 του Δαλάτση

Η παράταξη του Κώστα Δαλάτση εκτός από τον ίδιο εκλέγει τους: Σαλή Ογλού Ερέν, Κοτόπουλο Χρυσόστομο, Μπουραζάνη Χρήστο, Ραϊφ Ογλού Ραϊφ, Κουραμίδη Στέργιο

Οι 3 πρώτοι σε ψήφους

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Γιοβανόπουλος Άγγελος από την παράταξη Μίχογλου με 664 ψήφους, δεύτερος ο Παπαδόπουλος Δημήτριος με 550 ψήφους και τρίτος ο Τζελεπάκης Θεόδωρος με 523 ψήφους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxathopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…