Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σολομός με σως γιαουρτιού

Σολομός με σως γιαουρτιού

0

-4 φέτες σολομού λίγο αλεύρι για το πανάρισμα

-2 κ.γ. άνηθος 1 λεμόνι (ο χυμός του)

-αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

για τη σως

-4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

-4 κ.σ. κρέμα γάλακτος

-1 λεμόνι (το ξύσμα του)

-½ λεμόνι (ο χυμός του)

-½ κ.γ. άνηθος ψιλοκομμένος

-αλάτι

Κάνουμε τη σως: ανακατεύουμε όλα τα υλικά να πάρουν μια κρεμώδη υφή. Την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα σερβιρίσματος. Αλατοπιπερώνουμε το σολομό και στη συνέχεια τον πανάρουμε. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τα φιλέτα σολομού, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές (περίπου 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά). Σβήνουμε με χυμό από 1 λεμόνι. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε με τη σως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…