Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ξάνθη

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ξάνθη

0

Κυνηγάει τα 12 γκολ και το μπόνους ο Γέντριτσεκ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, με αυτούς που αγωνίστηκαν απέναντι στο Λεβαδειακό να κάνουν αποθεραπεία.

Μετά το δεύτερο διαδοχικό νικηφόρο παιχνίδι την Κυριακή και το ρεπό της Δευτέρας, η Xanthi FC επέστρεψε στις προπονήσεις. Το απόγευμα της Τρίτης, στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης στη Λιβαδειά και ασκήσεις (passing game, pressing και τακτική) για τους υπόλοιπους.

Η ξανθιώτικη ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον Άρη με 12 βαθμούς εστιάζει στην επόμενη αναμέτρηση, εντός έδρας, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς τέθηκε και ο Κασά Καμαρά μετά την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις 4 κίτρινες κάρτες.

Μπόνους για γκολ ο Γέντρισεκ

Ο Έρικ Γέντρισεκ έχει φτάσει ήδη με την 7η αγωνιστική τα 5 γκολ στη Super League και θέλει άλλα 8 για να πάρει μπόνους από την ομάδα της Ξάνθης. Ο Σλοβάκος επιθετικός πέρσι σταμάτησε στα 11 τέρματα και φέτος ήδη έχει πετύχει σχεδόν τα μισά (πέντε).

Μπορεί κάποιοι να λένε ότι είναι ατομιστής, αλλά στο μυαλό του έχει και το μπόνους των γκολ στο συμβόλαιο του. Αν ο Έρικ Γέντρισεκ περάσει τα 12 τέρματα στη φετινή Super League τότε θα πάρει έξτρα χρήματα από την Ξάνθη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…