Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ημι-επίσημη πρώτη για το συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου

Ημι-επίσημη πρώτη για το συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου

0

Σε συνάντηση μελών και φίλων υποστηρίχτηκε η υποψηφιότητά του ως επικεφαλής της παράταξης

 Ο ίδιος και μέλη της συντονιστικής παρουσίασαν το στίγμα και την πρόταση που θα καταθέσουν για τη διοίκηση της πόλης

 «Έτσι απλά και αυθόρμητα ξεκινήσαμε…». Με το σχόλιο αυτό και δύο φωτογραφίες ο Μανόλης Φανουράκης γνωστοποίησε την διευρυμένη συνάντηση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Νατάσα», για την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου, που θα διεκδικήσει το δήμο Ξάνθης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το παρών έδωσαν φίλοι και μέλη του νέου συνδυασμού, ενώ εκεί ουσιαστικά δια χειροτονίας «έκλεισε» και η υποψηφιότητα του Σάββα Μελισσόπουλου ως επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου για τις εκλογές του Μαΐου. Παρόντα ήταν όλα τα εκλεγμένα μέλη της σημερινής «Κοινωνίας Δημοτών», ενώ ανάμεσα στο κοινό υπήρχαν και νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Στο πάνελ της εκδήλωσης βρέθηκαν η Ειρήνη Χαριτωνίδου, ο Δημήτρης Γκαγκαλίδης, ο Παναγιώτης Σταυρακάρας, ο Σταύρος Αμοιράς και ο Στέλιος Τσετινές. Ο Σάββας Μελισσόπουλος παρουσίασε σε αδρές γραμμές την πρότασή του για την πόλη και τη διοίκηση του δήμου, σχολιάζοντας ότι η εκδήλωση αυτή ήταν και η τελευταία που θα ασκήσει κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή, αφού το βάρος θα δοθεί στο τι μπορεί να προσφέρει η δική του παράταξη, με αιχμή του δόρατος την βελτίωση της καθημερινότητας, την αξιοποίηση προγραμμάτων και πόρων, την ενίσχυση της κινητικότητας στην πόλη και την αναβάθμιση δομών και υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφιοτήτων από την πλευρά του συνδυασμού, ενώ αναμένεται και οι άλλες παρατάξεις που δημιουργούνται να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις και τις πρώτες κινήσεις τους, μιας και ο χρόνος ξεκίνησε πια να μετράει αντίστροφα για την εκλογική αναμέτρηση.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους

Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου από τον πρωθυπουργό Με μήνυμα για …