Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Χρεώνει αποκλεισμό από το ΔΣ της ΚΕΔΕ η αντιπολίτευση στο δήμαρχο

Χρεώνει αποκλεισμό από το ΔΣ της ΚΕΔΕ η αντιπολίτευση στο δήμαρχο

0

Απόντες όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πλην Κολλάρου, από τη συνεδρίαση

 Επιστολή στους δημάρχους του ΔΣ με κατηγορίες για «αναχρονιστική ιδιοκτησιακή αντίληψη του Δημάρχου Ξάνθης για το Δήμο μας»

 Ιδιότυπο αποκλεισμό από τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ καταγγέλλουν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πλην Κολλάρου, οι οποίες μάλιστα και απηύθυναν επιστολή προς τους δημάρχους-μέλη του ΔΣ που βρέθηκαν στην πόλη μας. Οι Δημοτικές Παρατάξεις Κοινωνία Δημοτών, Συμμετέχω, Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Ξάνθης – Σταυρούπολης, Ξάνθη – Σταυρούπολη Νέα Εποχή και Πολίτες για τη Ξάνθη καλωσορίζουν τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ στην πόλη μας, αλλά δικαιολογούν την απουσία τους με ευθείες βολές και καταγγελίες εις βάρος του δημάρχου, κάνοντας λόγο για «αναχρονιστική ιδιοκτησιακή αντίληψη του Δημάρχου Ξάνθης για το Δήμο μας».

Αναλυτικά, στην επιστολή τους αναφέρουν: «Κύριοι της ΚΕΔΕ σας καλωσορίζουμε στην Ξάνθη. Όπως ήδη θα έχετε διαπιστώσει όλες οι δημοκρατικά εκλεγμένες δημοτικές παρατάξεις του Δήμου της Ξάνθης απουσιάζουμε από την κοινή συνεδρίαση που έχετε με τους δημοτικούς συμβούλους και παράγοντες του Δήμου μας επειδή εμείς εδώ βιώνουμε – με ευθύνη του Δημάρχου Ξάνθης – έναν ιδιότυπο αποκλεισμό από τη συμμετοχή μας σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Έτσι δεν θα έχουμε τη χαρά να σας γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για την τοπική αυτοδιοίκηση, αν και ομόφωνα εγκρίναμε τη σχετική δαπάνη φιλοξενίας της εκδήλωσης αυτής.

Η αναχρονιστική ιδιοκτησιακή αντίληψη του Δημάρχου Ξάνθης για το Δήμο μας, σε αντίθεση με τη σύγχρονη αντίληψη, που επιβάλει συναίνεση και συνεργασία, εκθέτει δυστυχώς εν αγνοία σας ακόμη και εσάς που φαίνεται να συμμετέχετε σε τέτοιες διαδικασίες αποκλεισμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους

Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου από τον πρωθυπουργό Με μήνυμα για …