Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Ιδιόκτητη στέγη απέκτησε ο Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης

Ιδιόκτητη στέγη απέκτησε ο Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης

0

Ιδιόκτητη στέγη απέκτησε ο Ερυθρός Σταυρός  – Περιφερειακό τμήμα Ξάνθης! Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου η κεντρική διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού υπέγραψε το συμβόλαιο αγοράς του κτιρίου με την Τράπεζα της Ελλάδας της οποίας ήταν ιδιοκτησία. Το παραδοσιακό γωνιακό κτίριο επί των οδών Βενιζέλου και Βασ. Κωνσταντίνου (απέναντι από το ανακαινισμένο κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων) στο οποίο και τώρα στεγάζεται ο Ερυθρός Σταυρός μετά από παραχώρηση της Τράπεζας της Ελλάδος αγοράστηκε αντί 600.000 ευρώ.

Όπως μας πληροφορεί η πρόεδρος κα Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου η κεντρική διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού θα αναλάβει τα έξοδα της ανακαίνισης του κτιρίου που θα ξεκινήσει σύντομα και σ’ αυτό θα στεγαστούν οι υπηρεσίες του Περιφερειακού τμήματος Ξάνθης το οποίο έχει 3 τμήματα: Νοσηλευτικής, Σαμαρειτών και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας. Και τα τρία αυτά σώματα αποτελούνται από εθελοντές ενώ και σε κάθε τμήμα υπάρχει ένας υπάλληλος.

Η κα Μαργαριτούλου απηύθυνε τις ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού κ. Ανδρέα Μαρτίνη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συναίνεση τους στην αγορά του κτιρίου το οποίο και με την ανακαίνισή του θα αποτελεί ένα ακόμη στολίδι της πόλης μας αλλά και θα προσφέρει άνετη στέγη στον Ερυθρό Σταυρό διευκολύνοντας το έργο του.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mariana@yahooxan.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτοπόρα η πνευμονολογική κλινική της Αλεξανδρούπολης

Πρωτοπόρα η πανε`…