Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συνελήφθη ο “αρχηγός” της συμμορίας των αδέσποτων

Συνελήφθη ο “αρχηγός” της συμμορίας των αδέσποτων

0
rottweiler

Μητέρα ράτσας ροτβάιλερ με τα 5 κουτάβια της ήταν ο τρόμος και ο φόβος στην Σκάλα Αβδήρων

Έστειλε δυο γυναίκες στο Κ.Υ. Αβδήρων την περασμένη εβδομάδα. Επιτέθηκε σε μητέρα με παιδί στην αγκαλιά – Στην κλούβα του δήμου μέχρι να …ηρεμήσει

Οικογενειακή συμμορία είχε συστήσει μια μητέρα σκύλα με τα 5 κουτάβια της και μ’ αυτήν αρχηγό κατάφεραν να γίνουν ο φόβος και ο τρόμος μεγάλων και μικρών στην Σκάλα Αβδήρων την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη δάγκωσαν μια γυναίκα, την Τέταρτη επιτέθηκαν σε μια άλλη που κρατούσε αγκαλιά το παιδί της, η οποία και αμύνθηκε με ένα ξύλο και την Πέμπτη επαναλήφθηκε το σκηνικό της Τρίτης. Δηλαδή επιτέθηκαν πάλι σε μια γυναίκα που την κυνήγησαν μέσα στην θάλασσα και την δάγκωσαν και η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ελαφρά τραύματα.

Συνελήφθη η αρχηγός της συμμορίας – Στην κλούβα μέχρι να …ηρεμήσει

Ωστόσο το κακό έχει παραγίνει και ο δήμος έλαβε τα μέτρα του… Έστειλε από την πρώτη στιγμή κτηνίατρο για να εντοπίσει την συμμορία, ο οποίος και τα κατάφερε. Έτσι η μητέρα ράτσας ροτβαϊλερ που είναι ιδιαίτερα επιθετική μεταφέρθηκε με την ειδική κλούβα του δήμου στον χώρο που σταθμεύουν τα οχήματα του δήμου κοντά στο Αυξέντιο και φυλάσσονται και άλλα 2 – 3 επιθετικά σκυλιά. Ο λόγος που μεταφέρθηκε εκεί είναι για να …ηρεμήσει έχοντας τροφή , στέγη και περίθαλψη. Δεν θα έχει βέβαια τα μικρά της τα οποία κρίθηκε ότι είναι ακίνδυνα και δεν …συνελήφθηκαν. Η μητέρα μετά από ένα χρονικό διάστημα που θα κρίνει ο κτηνίατρος, θα απελευθερωθεί.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…