Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τον έπνιξαν τα οικονομικά προβλήματα!

Τον έπνιξαν τα οικονομικά προβλήματα!

0
fanari

Αυτοκτονία στην μαρίνα Φαναρίου. 57χρονος πνίγηκε δένοντας πέτρες στο λαιμό του!

Τον βρήκαν οι Λιμενικοί του Λιμενικού Σταθμού Λάγος το βράδυ της Δευτέρας. Συνήθιζε να ψαρεύει στο λιμάνι του Φαναρίου

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Φαναρίου Ροδόπης αλλά και οι Λιμενικοί του Λιμενικού Σταθμού Λάγος καθώς νωρίς το βράδυ της Δευτέρας περισυνέλεξαν πτώμα 57χρονου άνδρα στην μαρίνα του Φαναρίου! Όπως πληροφορηθήκαμε από τον υπολιμενάρχη Λάγος κ. Α. Κυλίτση που διενεργεί την προανάκριση, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για αυτοκτονία.

Έδεσε δυο τσιμεντόλιθους στον λαιμό του… κι έπεσε στη θάλασσα

Ο αυτόχειρας ήταν κάτοικος Κομοτηνής, συνταξιούχος αστυνομικός με σύζυγο και δύο ενήλικα παιδιά. Συνήθιζε να πηγαίνει συχνά στο Φανάρι όπου ψάρευε. Έτσι έκανε και την Δευτέρα όμως αργούσε να επιστρέψει και η οικογένεια του ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Πιθανολογείται ότι οι οικείοι του βρήκαν κάποιο σημείωμα και ανησύχησαν κινητοποιώντας την αστυνομία. Άμεσα διενεργήθηκαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της μαρίνας Φαναρίου. Περίπου στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας οι Λιμενικοί του Λ.Σ. Λάγος που έκαναν περιπολία από ξηράς αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα. Το σημείο φώτιζε κολώνα φωτισμού και το πτώμα το οποίο ήταν δεμένο με σκοινί στο λαιμό και δύο τσιμεντόλιθους έγινε αντιληπτό από τους Λιμενικούς λίγα μέτρα από την προβλήτα σε βάθος 3 περίπου μέτρων και ανασύρθηκε μετά από λίγο.

Είχε οικονομικά προβλήματα

Όπως διέρρευσε από τον κύκλο του στην Κομοτηνή, ο τραγικός αυτόχειρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα σε σημείο που δεν άντεξε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα θέτοντας τέρμα με τραγικό τρόπο στην ζωή του. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου διενεργείται προανάκριση από τον Λιμενικό Σταθμό Λάγος. Ήταν το πρώτο τραγικό γεγονός του 2016 που συμβαίνει στην περιοχή μας και προκαλεί θλίψη αλλά και προβληματισμό.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…